Våran katt...

Jag ska medge att jag inte ville ha någon katt från början, dottern min R fick tjata en hel del kan jag säga, hon är helt tokigt galen i alla slags djur..nja hon gillar INTE ormar, spindlar och getingar och är inte heller någon hästtjej!
Annars bara älskar hon djur=).
Denna kattbebis hörde jag tjatet om innan den ens var född..ehe?! Jo, en tjej i hennes skola hade frågat om inte vi kunde tänka oss att ta en av deras små raringar...annars skulle dom avlivas, och på ett som jag tycker iaf, grymt vis, nämligen nackas! Hua!
Jag var tveksam, fanns många orsaker till det, en av orsakerna var familjen som katterna fanns hos, går inte in på det, men.... Sen ville jag isåfall ha innekatt!! Grymt? Icke! Jag har övervägt fördelar/nackdelar, och fördelarna innekatt vann!
Iaf så tog vi ju tillslut emot katten, lilla raringen. Hon är speciell, dottern tycks alltid välja djur med säregna egenskaper.
Hon var över lycklig att komma hem till oss, inte konstigt kanske då hon hamnat i soptunnan hos tidigare ägare, ja det var tyvärr ett misstag dom råkade göra..ehe, hur kan man råka få med sig en kattunge i soporna, det vet vi fortfarande inte.
Första dagarna var hon försiktig och gick runt och kollade bara, åt bara lite mat, men efter dagarna 3 så var hon hemmastadd=). Hon låg i sin korg, åt i sin skål, och låg gärna i knät och spann=). Hon har en underbar motor=).
Efter 1 vecka kom tjejen vi fått katten av och hälsade på, katten reste ragg och fick DEN största svans jag sett=0, mamma Mia!! Vet inte varför hon gjorde så, men vi har våra aningar. Tex. så hade denna familj 2 hundar som inte gillade katter, en av kattungarna bet dom ihjäl...Sen är det bara gissningar.
Hon använder flitigt sin klöspelare och gör sina behov på sin låda, det gjorde hon redan från dag ett=). Hur kunde jag tveka kan jag tycka idag, till denna underbara katt=). Men man kan ju aldrig veta.....
Hon gör ständiga tassavtryck på fönstren, tänkte om man kunde göra så här rent av?!.......

  Mie

Kommentarer
Postat av: Annsingen

japp samtalet är gjort och det gick bra:))

2008-02-02 @ 20:27:02
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: Annsingen

Ja man önskar man var gis:)))

2008-02-02 @ 21:59:30
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: Annsingen

Nu sitter jag vid datorn och då är jag vaken;))

2008-02-02 @ 22:38:45
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: Annsingen

Morning! En tråksöndag igen!

2008-02-03 @ 06:59:00
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: linda

Vad kul med djur som har egenskaper och inte är som alla andra!

När jag sätter upp det så så ser jag ju tydligt vilka framstag jag gör!!

2008-02-03 @ 08:59:33
URL: http://www.fetmaoperation.blogg.se
Postat av: Sus i dus en desperat lyxhustru!

Ja det blev en lyckad turkisk afton och med mycket trevlig samvaro!

Nu strax skall jag ut på en långprommis med äldsta dottern!
/Sus

2008-02-03 @ 12:39:14
URL: http://sus68.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0