Present=)))

image8

Dotter S och hennes pojkvän kom nu på kvällen=). Med sig hade dom detta=), present till sjuka mamma=).
ÅH! Jag blev sååå glad! Omtänksam dotter har jag=). Hon har ett hjärta av guld♥

Lite av varje.....

Först måste jag säga att jag blev snopen att en från Glocalnet lämnat kommentar, det tackar jag för...dock är det väl nu så att själva räkningen var en telf.räkn. vi skulle ha betalt i början av januari=/, varför såå bråttom till inkasso säger vi, man måste få en påminnelse först...eller. Ja i vilket fall som helst så får maken kolla detta=). Jag har inga krafter=(.

Så dagens händelse: Jag har en infekterad navel!!!! Den svider och är illröd och är allmänt irriterande=(.
Pratat med Å som talade om för mig att hennes syster fått så, då hon var dålig=). Vilka fibro"kärringar" vi är(haha).
Blir den inte bättre får jag väl ringa läkaren då....på måndag=). Kanske en början till att ta upp hur jag faktiskt mår....vill inte, måste.....

Jag läser mest bloggar för stunden...skriver inte så mycket själv, nej då går hela dagen och jag känner inte för det=/.

Och M.U är nu i New York=/, nytt jippo=/....kanske blir jag till slut positivt inställd till det som komma skall...vem vet, han är ju trots allt en överraskningarnas man=).

Sen gårdagens hjärnsläpp(mohahaha), den var dum....
L var här med sonen min D(älskar er sötingar)...jag var helt utan nikotintuggummin igår, mindre roligt=(, jag kan tala om att det var lika tufft som att sluta röka...inget kul alls=(.
I vilket fall så travade jag fram och tillbaks som en idiot och hjärnan hade spel emellanåt, L och dottern R satt i köket och jag kommer in och kläcker ur mig:
JAG SKULLE KUNNA MÖRDA FÖR ATT VISA TROSORNA!!! Asg=))))). L och R såg allmänt förvånade ut och började tillslut skratta!(Mohahaha). Jag hade gått runt och tänkt på reklamen där en kvinna drar upp kjolen för att sedan sno åt sig ett nikotintuggummi=), ja naturligtvis skulle jag säga: Jag skulle oxå kunna dra upp kjolen om jag kunde få ett tuggummi!!! Ett gott skratt fick vi iaf=))). Det behövde jag!

Sen idag då jag klev upp(lite senare än vanligt då barnen har studiedagar), ja då var det åter igen någon som bestämt sig att slänga ut vitt pulver! VEM??!! Jag vill ha vååååår!! Tur det inte var mycket iaf, skulle typ kunna nysa bort det=).

Jaha..vad gör man en dag som denna då?! Slappar tror jag iaf, om inte barnen tycker annat=). Tar väl en promenad senare, förhoppningsvis medan solen fortfarande är kvar=).

299.gifKram Mie

10 år i helvetet!

Jaha, så har man gråtit lite igen då=0. Just nu bölar jag till och från som om det satt en onoff knapp på mig.

Eftersom jag mår skit, blev det maken som ringde Glocalnet....jidder jidder...uppsägning pågår!

Tårarna kan bara komma strömmande som en fontän.....då jag skulle kolla runt på lite bloggar, gick det absolut inget bra, gick knappt att se något för stunden. Men det är ju bra att gråta...men gillar inte mina svullna ögon just/.
Det syns när jag gråtit, det vill jag lova! Jag blir svullen och rödsprängd och ser bedrövlig ut...mindre kul!

Jag har hamnat i ett dilemma eller vad jag ska säga.
Jag har ett arbete på 25%, började där för 7 år sen som vikarie och det övergick till fast tjänst=).
Jag har innan varit sjukskriven heltid för min fibro, och blev då sjukskriven på 75%. I grund och botten var jag arbetslös!
-03 testade jag att arbeta mer, 75% vilket jag inte skulle gjort, hua så dålig jag blev, så jag gick tillb till mina 25% redan efter 1.5 vecka=/.
Men se det skulle jag inte gjort, F-kassan började då tjafsa med mig....jag överklagade osv...
Men sen fick jag beskedet, du får jobba med något annat(jag har endast arbetat med det jag gör jämt), du kan jobba 75% om du hittar dig något annat! (inte att glömma heller: att man inte får söka jobb då man är sjukskriven)
I samma veva var jag på utredning på en smärtklinik, vilka skulle hjälpa mig=/.
Dom hade en hel lunta papper om mig, då jag som dom sa, var klar där...dessa papper fick F-kassan, och smärtkliniken ville inte att jag arbetade mer än mina 25%. Allt frid och fröjd...Nej absolut inte!
Fick hem papper om att jag bara fick 25% sjukpenning, jag kunde ju jobba 75%! Med något annat! Så jag ringde smärtkliniken och bölande talade jag om vilka idioter F-kassan är!
Dom jiddrade i sin tur med F-kassan, som vägrade ge med sig...dessutom kom smärklinikens papper in försent=0...(påstod dom.) Jag överklagade 2 gånger...sen orkade jag inte mer, dessutom var läkaren på smärtkliniken långtidssjukskriven plötsligt..undra f-n det! Jag var oxå sämre än jag var från början=0
Så mycket jag tjafsat i år, haft olika läkare hit och dit...Nu dessutom har jag en läkare jag inte känner, det känns svårt och jobbigt att ringa honom, jag varken vill eller kan berätta hur jag mår för honom. Jag tycker det räcker med att jag vet själv hur jag mår, vill inte att någon annan ska lida över hur jag mår(fast det gör vissa redan).
Så klart man inte har bra ekonomi över att gå hemma, liten lön på 25% + från F-kassan som drog ut på tiden med att ge mig sjukersättning(hela 4 år=Grattis F-kassan) så då sjönk min sjukersättning i botten då jag fick den, dom räknar ju typ på hur man arbetat dom senaste 4 åren..och då hade ju jag varit sjukskriven! Och bara 25% dessutom. Så vad blir resultatet av förnedring bla under längre tid från F-kassan...en jä-ligt mycket sämre människa, mer sjuk idag pga av F-kassans stjälp! Ingen eloge där inte!
Så jag vill hemskt gärna jobba...vem vill ha mig? Glöm då inte att jag vilar när jag vill och behöver! Arbetsgivarna vill ha friska personer, inte oss som kanske blir hemma ett par dar här och där. Kanske skola om mig då? Ja då är jag typ klar vid 46-47=0 Vem vill ha mig då? Dessutom skulle jag aldrig klara av att plugga, jag har ju fibro för fasiken!!= Hjärnkontoret arbetar inte lika snabbt längre och jag är glömsk oxå! Nyutexaminerad pensionär eller och med fibro på köpet!! Haha roligt värre, vilket underbart land vi lever i!!

Undanber mig mer förnedring! Har man aldrig varit här i F-kasse systemet, kan det vara lätt att säga: Kom igen! Ryck upp dig! Gör något annat då? Flytta till stan igen! Så illa kan det väl inte vara!

Tro mig: Så lätt är det inte!!

Jag hade fibro från början!!  Observera!! Bara Fibro(om man kan säga bara om det)

Idag har jag: Fibro! Panikångest! Mardrömmar! Fobi! En mage som strular! Depression av allvarligare grad!

What a life!!

Jag är inte ute efter medlidande!! Förståelse.....

Jag jobbar vidare med mitt välmående i den grad det går! Min familj är viktigast för mig, mina barn betyder allt, och dom behöver mig, och jag behöver dom, skulle inte kunna leva utan dom=)). Sen att "min" släkt förtalar mig och svartmålar mig förutom....det skiter jag blanka f-n i!!! Där tänker jag använda mig av PATETISK! Då jag vet ordets betydelse, verkligen passande.....

So long........

Medicin, medicin, medicin!!!!

Jag ska inte sitta här!!!! Men vill säga: TACK till alla er som visar omtanke:), det värmer!
Vill bara meddela vad som just nu är min medicin..nej jag har inte ringt läkaren:(, jag klarar inte av det!

Mitt botemedel och hjälpen för att klättra upp igen=(han ska ha eloge verkligen)

MAGNUS UGGLA!!

En dag på krogen med Uggla skulle typ oxå göra underverk:). Stora förbättringar skulle jag tro(hihi) Kanske Ana och jag skulle ansöka om det=)))

Jag vet varför jag mår så här, några av er vet oxå varför...Verkligen Tack för att ni finns! Jag ger INTE upp!!Sista?...det lär visa sig...

Sitter här och mår inget vidare...varför??? Allt som går emot mig troligen.....
Jag har varit nära till tårar i flera dagar...pest! Inte bara pga sjukdom, mest för att det är så mycket jobb i att vara sjuk. F-n vad less jag är på allt och alla just nu!
NU har jag fattat vad en god vän till mig sa en gång(C), Det är lätt att ramla ner...Och jä-ligt tufft att klättra upp igen!
Alldeles sant....
Så för att ta mig upp igen(jag har ramlat långt ner)måste jag sluta sitta här, ta tag i saker runt mig, söka mer hjälp osv.......

Det är f-n inte lätt att vara Mie idag......                        

Jag ska nu säga upp.....

Glocalnet som jag tillhör, med andra ord: NU jävlar är jag riktigt piss arg!! Och det är bara förnamnet. Vilket skitbolag är dom inte då?!!! Räkningar på hur mycket som helst och på samtal som ej ens ägt rum, men JO enligt dom....Betala och se så glad ut du kan, eller hur, vem f-n vill hamna hos kronofogden?! Not me!
Så nu kom då ett inkassobrev!!!!! Jag brukar alltid betala i tid!!! Har inte ens sett en räkning! Vad!!!????? tänkte jag och slet upp kuveret!!! En liten nätt jävla summa på 516:-????? En tele/internet räkning från ovannämda???? Jag HAR betalt!!! Jag VET hur jävliga dom är på Glocalnet!!! Men det första jag gör imorgon är åter och ringer upp dom, denna gång 10 gånger värre arg en sist! Akta er för sjutton! Det sjuka med det hela är: Vi har inte bredband via Glocalnet! SÅ hur ska dom slingra sig denna gång tro??? Nu blir det definitivt uppsägning av detta skitbolag!
Jag betalar inte en enda krona till dom igen!Prata lägre....betala mer eller?? Mohahhahaha          Fortsättning följer/Mie


Dagens!

Uttråkad är jag..så kör väl en:

Dagens humör: Deppig
Dagens mående: Ont i magen...
Dagens borde: Sätta ut mig på tradera eller nått
Dagens frisyr: Vanliga, dock lite mindre klet i, vilket visat sig nu!
Dagens klädsel:  Mjukisbraller, huvtröja och självklart: Raggadooools
Dagens planer: Inga, förutom de jag redan gjort, mailat 2 ställen jag kanske skulle kunna jobba extra hos:)
Dagens vill ha: Ett jobb..NU!
Dagens längtan: Vår, mer pengar och ett jävla jobb!!!!
Dagens fundering: Varför jag?
Dagens beroende: Choklad o kaffe
Dagens tråkigaste: Räkningarna!!!!!

Fisksoppan:)

Dotter S ville ha recept på min smarriga soppa, bara att jag är rena rama häxan då jag fixar mat(hehhe), på ett ungefär gjorde jag så här:

1 pkt fiskbitar av: lax, torsk och sej
0.5 påse wokgrönsaker(utan svamp o lök)
1 påse(pulver) fisksoppa + 12-15 dl vatten
En halv påse räkor
3 fisk buljongtärningar
2 dl lättmjölk (vanlig går lika bra)
4 msk creme fraiche
salt, peppar
kayennpeppar
dill o gräslök(jag använde fryst hackad, tog ca 2-3 msk av varje)

Allt ner i en kastrull utom fiskbitarna o räkorna!! Räkorna ska i soppan sista minuten, annars blir dom sega!!!
Salt o peppar o cayenne efter eget smak o tycke!
Jag lät soppan koka upp, ner med fisken och småkoka ca 5 min:)
I med räkorna sista minuten!

Bröd med ost hade vi till! Smarrigt!             

Mie

Måndag!!!!

cutecolorsspringgirl2b.gifDet jobbiga med denna måndag är RÄKNINGAR!! F-n...gillar inte läget alls, har massor av räkningar!!! Joakim von Anka hade varit bra att vara en dag som denna:)
Det positiva idag är SOLEN!! Ah, den strålar utanför:).
Sonen slutar tidigt i skolan på måndagar, så han är hemma redan halv 1:). Äldre sonen D åkte iväg till läkaren nu imorse, men det var inget allvarligt med honom:).
Barnen och maken har badhusdag på måndagar, dom åker iväg redan kvart över 5 och är borta till halv 8, sen efter det har maken bandy:) Somliga ger gärnet direkt i början av veckan:). Jag tänker slappa idag, köra en tvättmaskin och fixa väggen till kaninerna(den rasade inatt), sen slappa:).....
Mie

Kvällens historia=)

En förymd brottsling bröt sig in hos ett ungt gift par när de låg och sov. Brottslingen band fast paret i sängen och började leta efter värdesaker.

Mannen vände sig då till sin vackra fru och viskade: "Älskling, killen har inte sett en kvinna på flera år. Gör precis som han säger till dig. Om han vill ha sex med dig så låt honom. Det kan rädda livet på oss.

"Älskling", svarade hans fru. "Jag är så glad att du känner så eftersom han precis talade om att han tyckte att du var riktigt söt.


Kram Mie

Nikotintuggummi!!!

Jo, jag är rökfri sen 25 juni -06! Stolt att jag blev kvitt den jävla drogen, men nu har jag ju gått och tuggat nikotintuggummi i 1.5 år...KUUUUL! Noooo! Trappade ner från 4 mg till 2 mg, redan efter ett halvår, och nu försöker jag tugga halvor...MINDRE KUL!
Någon som varit i samma jävla situation? Jag blir snart crasy, hur f-n slutar jag med tuggandet?
Jag har provat tugga vanliga, DET GÅR INTE!! Har gått igenom typ ALLA sorter av vanliga(urk)! Jag har försökt dra ner, OCH MISSLYCKATS!! Nu börjar mina tuggummin ta slut, och först tänkte jag: NU FÅR DET VARA NOG! Men såååå sur och vresig som jag varit idag, är inte speciellt kul för resterande familj. Så hur ska detta gå till?! Slutarökalinjen, det skulle vara bra med en slutatuggalinje just nu! OCH jag tänker inte bli rökare igen, fy f-n så illa dom luktar! Hur kunde jag?

              Mie

Tja!

Har lämnat datorn en hel del just nu, orkar inte, har inte tid och en hel del annat att göra.....
Idag har vi bara varit hemma, blåsigt ute och lite hagel, not nice!
Har städat till mina kaninjävlar...ja så heter dom idag, bara för att dom börjat att slåss, så nu har vi separerat dom för en tid, f-n jag trodde jag skulle bli helt galen, dom har slagits och fört ett jävulskt liv, speciellt nattetid, så från igår gick det inte att dom var tillsammans, NU är det tyst och lugnt...Älskar dom igen=).
Kaniner är egentligen ensamdjur och ska vara ensamma, så...men dom här två brukar sitta och tvätta varann och vara hur fredfulla som helst, hanen är kastrerad inte honan, kanske honan är lite smått galen just nu bara, men å anda sidan är hon 7 år, så kanske hon behöver lite ensamhet oxå=). Hoppas dom gillar läget nu iaf.

Maken har fredagen som sin dag, (med.d till  E).

Idag gjorde jag en suveränt god fisksoppa, ala Mie, så jäkla god, den kommer definitivt göras igen=), till efterrätt blev det Hallonpaj (Lillans recept), sååå gott!


Mie              


Lördag hos dotter!

Aahhh...jag/vi njuter hos dotter S, vi skulle egentligen varit på väg hemåt nu, men det blir middag innan vi drar:). Skönt att få komma bort från hålan vi bor i... Just nu önskar jag vi bodde runt hörnet, haha då kunde vi festat loss me:). S o R o jag drog iväg för att byta ett par braller, och just nu ångrar jag att jag inte köpte mig ett par som jag hittade där...jävla skit oxå.....SÅ snål jag är mot mig själv!! Men köpte ett par mjukisbrallor iaf:). Rosa var dom...jag som inte ens passar i rosa:/.

Tjing Mie

Nu är jag slut....

Vilken dag=0, först fritids och sen på det, makens morfars hem, och sen hela vårt hem, som jag inte ens börjat med=), hjälp!! Kanske skiter i hemmet här idag, jag är totalt död=/.
Det är lättare att städa borta, beror givetvis på att man slipper plocka, och makens morfar är ju pedant, vilket underlättar..ja inte hade jag dammat hemma om jag inte hade damm att damma bort, somliga är petiga=).
Jag får givetvis pengar för detta, MEN dom åker undan, jag ska spara dom till något, först tänkte jag spara till en resa, men långsökt då jag lär få spara i flera år för att få ihop till en resa=0. Så just nu vet jag inte, sparas ska dom iaf=). Semesterkassa kanske....

Ska kolla Pesans blogg med, jag är halvtrög då det gäller att förstå vissa saker som ska göras, måste kolla en gång till vad hon bad mig göra, jag var nog en aning trött i morse då jag läste=/. Tror hon menade att jag vunnit ett armband..eller var det ett halsband...eller fick jag välja=/, ja som sagt jag var inte vaken! Ska kolla!

Idag är det äntligen fredag=), love till lata dagar, ja hm jag ska ju iof till dagis ikväll, men inget större.....
Sen bjuder Magnus på drinktips igen, inte för att jag brukar följa dom och göra likadana, nehej, jag är oftast för trött på fredagar så jag får inte i mig annat än läsk eller te, tråkig? NOOOO!! Hela lördagen finns ju kvar för trevligheter!

Allt för stunden.....Prinsipesan nästa=)....Mie

Jiiiiihaaaa!

NYSS var jag och kollade Prinsipesans blogg, jag har ju inte hunnit med det idag....OCH vad händer??!!
JAG VANN hennes tävling!!!!

Tror ni jag är glad eller?!!! Jiiiipppiii! Jag blev överlycklig! Tack tack tack, snälla Prinsipesan!!
Jag som sa det var en skräckens dag...NU blev den ju bra! Tack vare Prinsipesan!!!!!

Åhhh...jag kan inte beskriva hur jävla glad jag är!! Tror ni fattar!!!


Världens störta kram till PRINSIPESAN!!!!!! Lyckliga Mie

Hallå mina favoriter=)

Jo du E, jag ska nog fortsätta blogga...liiiiite iaf=), vill inte få din kära syster efter mig(haha), men inte så mycket, vill mest skriva av mig, och känner att NU vill jag börja ordentligt med min bok, efter denna skräckupplevelse funderar jag om den rent av ska finnas med i boken(hahaha), vem vet!
Och till C..jo imorgon bitti ringer jag SL, garanterat! Så här får det inte gå till! Har inte lugnat mig riktigt än, så denna resa lär sitta i ett tag framöver=/. Hoppas du mår bättre=).
Och S, nej så här ska inte bussresor se ut=/, inte med mig ombord iaf! Basta! Du såg mitt tips på krogalternativ(moahaha).

Jaha..nu väntar soffan och tv:n..om det finns något att glo på...
Har pratat med Å nu på kvällen..som straxt ska iväg och tjäna pengar, jag vill oxå ha pengar, skruttpruttlönen jag fick var ju löjlig=(. Ska ta ett snack med kommunen med..NU får det vara nog med slavlön!!

Imorgon ett nytt äventyr= Städning till makens morfar!! Jag är lite nervös, det ska erkännas, vi har kommit i luven på varandra ett flertal gånger han och jag...men visst, jag ställer snällt upp=), kanske vi rent av har ihjäl varann imorgon=))).


Vägmärkesskämt? Eller?      Mie


Denna dag blev en skräckens dag!

Så nu sitter jag här iaf! Tänkte inte göra det idag=/, mår inte bra just heller=/.
Men då jag var med om en mer eller mindre näradöden upplevelse idag, så blir jag tvungen att skriva av mig....
Åkte in till min grupp idag; ringde först maken och frågade hur det var ute på vägarna..hehe, VARFÖR i hela fridens namn frågar jag någon som ALDRIG tycker vägarna är dåliga, farliga eller sliriga..det är vad jag undrar nu så här i efterhand=)))): F-N F-N!!!
Det började redan på dagis där jag satt och drack kaffe och väntade på bussen=/, personalen talade om att det med nöd och näppe knappt gått att köra..ehe. Jag såg inte längre fram emot min bussfärd! Vägen var slirig som f-n eftersom det regnade, JA det var ju det jag misstänkt och därför ringt maken! Tack!
Men personalen sa; att du ska ju åt det andra hållet, så det är nog ingen fara=). jag lugnade mig lite, men känslan jag fick var mindre rolig.
Bussen var typ 8 minuter försenad och jag tänkte: Bra! En busschaufför som tar det lugnt på dessa sliskiga vägar=). Men jag ska aldrig mer tänka så, vilken miss!!
Hade knappt nuddat sätet då chauffören tryckte på gasen och drog järnet iväg, kände en obehagskänsla komma krypande igen..Shit! Vilken j-la chaufför!
Resterande bussfärd blev fartfylld, slirig och farlig...
I ena stunden, tvärnitade chaffisen och samtliga passagerare kollade genast om det var dax för en krock eller något, men så här höll han på typ 30-40 gånger under resans gång..körde, gasade och tvärnitade....
Och bussen for hit och dit på vägen, diket var inte långt ifrån=/.
Mannen bakom mig, sa högt och ljudligt: F-n nu går jag av! Och fler nickade instämmande, men ändå gick ingen av oss av, så mardrömsresan fortsatte..
Jag frågade tjejen framför om hon inte var rädd...nu förstår hon inte allt för mycket svenska, så givetvis sa hon nej! Nej! Utbrast jag, det här är ju rena mardrömmen. Jag ville skrika, men var som förstenad, jag ville gråta, men höll mig(tack o lov kanske). Så jag hade iaf bestämt mig för att denna chaufför ska givetvis anmälas! Jag ska ringa SL! Och det ska jag, borde väl redan gjort det nu, men jag är fortfarande skärrad! Tänkte väl där jag satt även ringa och skälla ut vägverket...Men det verkar mer meningslöst än givande då jag fick upplysning om vägverket väl framme i N-je. Dom(enligt källan) fullkomligt skiter i att fixa vägarna när dom vet att det kommer töa bort!!! Dåligt kan jag bara säga, ÄR dom inte det minsta rädda om oss som färdas på dessa vägar? Fy sjutton! Mardrömsresan gick turligt nog hela vägen fram till N-je, vår lilla stad, på skakande ben gick jag iväg för att träffa min lilla grupp. Under hela den tiden var jag som i chock tillstånd! Huuuu! Aldrig mer sätter jag mig på bussen vid tö väder!
Tro f-n att jag var skit rädd för att åka hem oxå....TUR allt töat bort under dagen!!!! Resan hem blev aningen lugnare och jag är rätt säker på att det var en annan busschaufför=). Dock körde han snett, bussen lutade till en början, men till slut fixade han till det...Tack!

Kram Mie


Lite av varje från huvudet=)

Fixade lite mat till familjen..kan betona LITE, jag ville inte laga mat idag..så?! Jag var inte hungrig, därför fixade jag till omelett av enkel variant endast purjolök och kryddor i=), sen massor av sallad och varsin stor smörgås(mörkt nyttigt bröd), ja det är ju mat det oxå=), jag blev mätt och det verkade som resterande familj oxå blev det, så vem kan klaga?
Blev fasligt trött då jag var halv vägs färdig på dagis..JÄSP! kändes som jag kunde stått upp och sovit..så nu ska jag ta en stor kopp te och sätta mig i min underbara soffa och bara softa.......
Dottern S har köpt sig supersnygga stövlar och skor, jag är avis nu=(, vill ha nytt jag oxå..buhäää!!
Sonen D är fortfarande däckad, hans far ringde idag och informerade, hoppas han blir bra snart, han som snart ska köra upp=).

Hittade ingen rolig historia för dagen, vill gärna skratta varje dag..mest för att förlänga mitt liv(hehe), men tar en bild istället......Kram Mie

                                             


                                                            

Vill ha toppen!!

Hittade denna snygga topp på en blogg jag råkade hamna på...åh jag vill ha den.........
Snart dax för middag...vad ska man hitta på idag, känner för slappmat, fort ska det gå......ingen Å som tipsade mig, kanske beror på att hon är utan kök just....stackare där, men som hon inte gillar att jag säger: Snart klart=).
En blogg jag brukar läsa har tagit ledigt eller vad jag ska säga...snyft, men så kan det vara ibland, funderar själv på att lägga ner..eller skriva mindre iaf......Mie


image1181

Dagens.....som dotter S

Dagens låt: Vild och skild
Dagens ord: OJ
Dagens kläder: Mjukisbraller(bytt, hade jeans i början), svart kotärm topp och fleece tröja=)
Dagens frisyr: Vanliga=nytvättat, fönat, moussat och sprayat=)
Dagens smink: Osminkad
Dagens händelse: Fick veta något tråkigt=(
Dagens planer: Ringa dotter R´s skola(nu kommer jag bli poppis igen)
Dagens vill ha: Nya kläder
Dagens saknad: Ett jobb, mer pengar=)
Dagens drog: Kaffe
Dagens tråkigaste: Snön
Dagens roligaste: Husfrun
Dagens finaste: Kira
Dagens sämsta: Minusgrader
Dagens bästa: Jag har skrattat
Dagens sötaste: Nallen på min blogg
Dagens dricka: Kaffe och vatten och te
Dagens köp: Inget
Dagens telefonsamtal: Nisse(Åzas make)
Dagens sms: Inget, tror jag(he har inte kollat)
Dagens mat: ???
Dagens skratt: Asgarv av något jag såg=)
Dagens sjukt: Att man inte får ett enda jävla jobb pga fibro, JAG KAN JAG MED!!
Dagens kärlek: Maken
Dagens mående: Nedstämd
Dagens tips: Älskar ni vinter och snö?=UT och lek
Dagens hat: Sjukdom


Ja..snodde dotter S dagens, men det får jag=)

Love..

Kärlek från mig till er:


cutecolorsanibear13.gifMie

Solstrålar...

Så var det onsdag igen..och idag är det bättre väder än gårdagen hade att bjuda på, solens strålar letar sig in, dammet blir denna dag tydligt...men det tänker jag fullkomligt skita i:). Skin på, jag sitter här och njuter iaf(hehe).
Innan jag hittade hit gjorde jag lite nytta, jajamen, jag har lämnat barnen, städat fritids, plockat i och ur diskmaskinen, plockat kläder, startat tvättmaskinen...med andra ord, tid att slappa lite nu=). Dagens dåliga torde vara att det är 4.5 minus ute, och luften hade förändrats till att få den där äckliga doften som stinker avlopp typ.. hua, not nice:/.
Har gjort mig en varma koppen ala kantarell samt en kopp kaffe..smarrigt.
Så vad gör man en dag som denna?? Kommer säkerligen på något........

Förresten så åt vi Tagliatelle m stekta räkor och pressad vitlök igår..gott faktiskt, och inte att glömma sallad=)

Kram Mie

Trött....

Har just kollat Ugly Betty, f-n så skön stil hon har den tjejen=).
 
Börjar känna mig trött nu, men blir lite till tv ändå..Carolina Gynning=).

Tjing Mie

Kvällens...

- Vet du varför politiker blir politiker och inte rörmokare?
- Neeee
- Det är högre utbildning att bli rörmokare
Mie

Sonen sjuk=(

Med snön kommer sjukdom.....iaf ringde min äldste son D, han var krasslig, ont i huvudet, allmänt trött och hade jäkligt ont i halsen....hua, jag lider med honom, speciellt som han insjunknar på hans pappas födelsedag=(, ingen tårta för hans del skulle jag tro=(. Hoppas att han gör som mami nu sa=),  värktablett och mycket vatten och vila...visst det är ju lätt att tala om för andra vad dom ska göra, sen att man inte följer det själv....det är en annan femma=).
Mie

En dagens...


Dagens humör: Vaknade glad...övergick till ilska grrr=/
Dagens mående: Njaaa
Dagens borde: Redan gjorda=)
Dagens frisyr: Vanliga frillan
Dagens klädsel:  Ljusrosa top, jeans
Dagens planer: Fortsätta rensa
Dagens vill ha: Kläder och snöfritt och vårsol=)
Dagens längtan: Choklad
Dagens fundering: Hur länge ska snön ligga kvar, och varför var jag inte med på denne någons lista hm..rackare där=(
Dagens beroende: Mat
Dagens tråkigaste: Seg                                                              

     Mie

Vilken jävla förmiddag!!!

Vaknade pigg och glad i morse, kan man tänka sig, jag pigg=/?!....Trodde ju då givet att dagen skulle fortsätta löpa på bra....naturligtvis=). Iväg med barnen och allt annat som ska fixas under morgonen...allt frid och fröjd, ja förutom att någon idiot beställt hit SNÖ...f-n f-n, gillar inte den personen just nu=/. Hur onödig var den inte?!, ingen snö under hela förra året och inte vid jul...jag får nog dessvärre stå ut, eftersom det fortfarande snöar, ve och förbannelse, det var säkerligen någon där uppe som kände för att jävlas då jag hade vårkänslor häromdan, lilla jag hade ju ställt ut en kruka med krokus..nä men se det skulle du inte gjort hehehe=).

Väl hemma skulle jag sätta igång datorn, och det var då jag förstod att denna dag inte skulle till att bli min dag=(, datorn igång...jag hann så mycket till att läsa att M.U klippt sig, sen bröts allt, jag klickade på uppkoppling, uppkoppling...2 sekunder...och så höll jag på tills jag trodde jag skulle flippa, svordomarnas julafton!! Datorn blev nära ett snödopp där ett tag=/, men till slut gav jag helt enkelt upp!

Så under fm har jag hunnit fixa i förrådet, men det blev f-n bara värre, golvyta till tvättstugan fick jag iaf, så nu slipper jag hoppa in i tvätteriet iaf=). Sen har jag även städat hallen, lite kvar där än men snart så...alla små saker barnen frågat efter, dom fanns under trappan i allt kaos, katten måste ha haft kul iaf=).
Ska försöka hitta en annan plats till vårjackorna....som hängt kvar under trappan(hihi).

Nu ska flitiga jag återgå.......kram Mie                             


Kvällens garv=0

Tar en historia igen... har suttit och läst igenom en hel del och kan lova att jag skrattat:


Lille Olle badade bastu med sin farfar. Efter en stunds funderande frågade Olle:
- Varför har du så stora händer, farfar?
- För att jag har jobbat så mycket i mina dar.
Efter en stund säger Olle fundersamt:
- Men farfar, kissat har du inte gjort mycket i dina dar?                     

Tjing Mie


Dax för mat!!!

Nu orkar jag inte fixa mer med alla måsten här hemma för idag, har gjort tillräckligt "puh".
Så då återstår middagen=)...men idag har jag gjort det lätt för mig, så idag serveras: Mos med köttbullar och brunsås och lingonsylt=). Det ovanliga här är att jag nästan jämt fixar egna köttbullar, jag är en av dom som tycker köptas smakar skosula...nja jo förvisso, jag har inte käkat skosula någon gång, men iaf=). Men skönt att slappa emellanåt med matlagningen, speciellt då jag vet att jag ska vila!

Idag till min fasa dalade små vita korn ner från himlen...vad f-n det var och vem som beställt dom kan undras=0.
Lika grön är marken dock, som innan det började dala, så här biter sig inget vitt fast....Icke! Jag har just satt krokus i en kruka utanför dörren...hade liksom VÅRKÄNSLOR där ett tag=).MIE


Go cat go!

Två katter dansar - roliga bilder

Klart jag kan=)

Jag kan minsann=)

* Plocka ur och i diskmaskinen= Klart!!
* Bädda                                          = Klart!!
* Dammsuga                                = Klart(dock snabbt)
* Badrummen                               = Det här på övervåningen=klart!!
* Tvätten                                         =Håller på+ maskin nr 2 är igång
* Plocka, plocka                            = Lite
* Hallen(fy f-n så rörig)                = Lite
* Middag                                         = Nuep...
* Läxor m barnen                           =Dom är inte hemma än!
* Storstädning av tvättstugan(blir nog f-n en annan dag=/)          =En annan dag, typ imorgon=)


Shit pom....vad jag har att göra=(

Eftersom jag absolut inte varit mycket av en pigg människa sen i torsdags, har så hemmet även förfalligt..."SUCK", jag känner inte för att städa=/, kollar runt bland bloggarna istället, jag har ju inte kunnat läsa dessa under zombietiden=/.
Skulle bli sååå jävla glad om någon tex bjöd med mig på en utlandsresa så jag fick komma bort och tänka på annat=), men vem f-n gör det=0.
Familjen har plockat och så där under mina zombiedagar...men jag gör alltid lite till=), ja ni vet vad jag menar=).
Så vad har jag att fixa med idag då?! Tex detta:

* Plocka ur och i diskmaskinen
* Bädda
* Dammsuga
* Badrummen
* Tvätten
* Plocka, plocka
* Hallen(fy f-n så rörig)
* Middag
* Läxor m barnen
* Storstädning av tvättstugan(blir nog f-n en annan dag=/)

Och det finns säkerligen mer...f-n så glad jag skulle bli om jag fick göra något nice, typ åka bort, betald semester=).
Dröm vidare............................................
Mie

Dagens!


Dagens humör: Rätt okej...men trött=)
Dagens mående: Hmm...
Dagens borde: Tvätta, städa, bädda, laga mat=)
Dagens frisyr: Gårdagens...men iaf nyklippt=)
Dagens klädsel:  Svart top, mjukisbraller=/
Dagens planer: Promenera, situps a 50 st=), städa hela huset=/
Dagens vill ha: Godis=/
Dagens längtan: Shopping=)
Dagens fundering: Jag ska klara denna nedgång=(
Dagens beroende: Kaffe
Dagens tråkigaste: Fryser


MÅNDAG!!!!!

Jaha då var vi åter på veckans startdag..Måndag! Men jag tar mig igenom den..garanterat=).
Den började segt..., tyvärr satt jag och glodde på en film som slutade halv tolv=0, så jag har allt mig själv att skylla=/.
Tog mig en promenad direkt efter fritids nu på morgonen, runt spåret blev den idag, lite is här och var men annars var slingan rätt okej=). Då Å talat om för mig att en person gått denna slinga på 12 min!, tog jag tid!! Man blir liksom lite nyfiken hur f-n man kan lyckas med det=0. Hade även innan sheckat med en av personalen som går dagligen i en ryslig fart, hur snabbt hon tog sig runt där...hon sa 20 min!! Det kallar jag skillnad, och den kan jag nog göra..=0.
Väl i spåret kollade jag klockan och gick fort men inte speedade jag precis.....AH..17 min=).
Men 12 näe, då får jag nog f-n springa...typ småjogga, och det har jag ingen lust med.
Men å andra sidan, jag går för gåendets skull inte för tiden eller så, jag njuter av en kort promenad..thats it!
Så Å och jag kan fortsätta våra härliga trivsamma promenader utan stress=).


Nähe...nu blir det kaffe och en macka=)


Kram Mie


Och så en fräckis!!!

 

Eva och Sven Holmlund, som inte lyckats få några egna barn, hade bestämt sig för att anlita en så kallad surrogatpappa för att bilda en liten familj. På morgonen den dagen surrogatpappan skulle komma på besök kysste Sven sin Eva och sade:
- Jag sticker nu älskling, han kommer nog när som helst.
En halvtimme senare kommer en babyfotograf till bostadsområdet för att försöka sälja sina tjänster med hjälp av dörrknackningsmetoden.
- God morgon fru Holmlund. Ni känner inte mig, men jag kar kommit för att...
- Oh! Ni behöver inte förklara och säg gärna Eva, svarar fru Holmlund, jag har väntat på er halva förmiddagen.
- Verkligen? säger fotografen, det var väl bra det, jag är ju specialist på bebisar.
- Det var just det som jag och min man hoppades på, kom in och sitt. Hur kan vi nu komma igång? säger Eva lätt rodnande.
- Överlämna det problemet till mig, säger babyfotografen, jag brukar oftast först försöka med ett par omgångar i badkaret, sedan en på soffan och kanske ett par på sängen. Ibland kan det vara kul med en omgång på vardagsrumsmattan, där det blir lättare att rulla runt i pigga ställningar.
- Badkaret, vardagsrumsmattan? Inte konstigt att det gick dåligt för mig och Sven.
- Tja, Eva ingen kan väl garantera nåt perfekt varje gång. Men om vi provar flera olika ställningar och jag knäpper från sex eller sju olika vinklar är jag säker på att Ni kommer att bli nöjd med resultatet.
- Jag hoppas att det går ganska fort, säger Fru Holmlund hest.
- Viss tid måste man nog räkna med, i mitt yrke måste saker och ting få ta nödvändig tid. Jag kulle kunna skjuta några snabbisar på kanske fem minuter, men då skulle Ni nog inte bli så särskilt nöjd med resultatet.
- Skulle jag inte det, svarar Fru Holmlund lätt frågande.
Fotografen öppnar sin portfölj och tar fram en mapp med barnbilder.
- De här fixade jag på taket av en Londonbuss säger han med ett leende.
- Oh min Gud !! utropade fru Holmlund medan hon allt mer intensivt börjar tugga på en näsduk.
- Och de här tvillingarna blev verkligen lyckade trots att deras mor verkligen var svår att arbeta med.
Fotografen räckte över fler bilder till fru Holmlund.
- Var hon svår? frågade fru Holmlund.
- Ja, jag är rädd för det. Jag blev till slut tvungen att ta henne till Kungsträdgården för att få jobbet ordentligt utfört. Folk trängdes omkring oss i fyra eller fem led för att se ordentligt vad vi höll på med.
- I fyra eller fem led? väste fru Holmlund medan hennes ögon nu stod rakt ut av blandad skräck och förvåning.
- Just det, sa fotografen och i mer än tre timmar dessutom. Mamman gnällde och skrek konstant hela tiden, så jag hade verkligen svårt att koncentrera mig på uppgiften. Mörkret närmade sig också, så jag blev tvungen att jäkta på mina shots, men till slut när några ekorrar började att nafsa i min utrustning blev jag tvungen att ge upp.
Fru Holmlund lutade sig framåt.
- Du menar att de verkligen tuggade på Din ..ooööhhhh ... utrustning?
- Ja precis så var det, om Du är färdig nu så sätter jag upp mitt stativ så vi kommer igång på allvar.
- Stativ?!
Eva börjar nu att se väldigt oroad ut.
- Ja, jag måste använda ett stativ att vila min Canon mot. Den är nämligen alldeles för stor att hålla själv. Medan jag gör mig klar för aktion kan du... Fru Holmlund? ......Eva?? ......Fru Holmlund? Fru Eva ..... oj, märkligt ........hon svimmade visst!

Mie
 

Och vem behöver en vakthund?!!

image7

Jag litar helt och fullt på våran kära katt! 
           

Mie

Helgen!

Jaha så var denna helg snart pase`...f-n jag vill verkligen inte ha MÅNDAG!!! Usch! Klarar mig utan.
Helgen pallrade jag mig igenom, trots allt, MEN med nöd och näppe, jag mår inte bra, det ska jag inte ljuga om.
Däremot så fattar jag fortfarande inte varför jag hamnade i detta läge?, men jag vill aldrig känna mig så igen=(. Never!!!

Hela helgen har vi haft fullt hus här hemma, med alla barn, stora som små=), jag gillar verkligen det=).
Vi har käkat middag ihop och vissa har spelat kort, tv-spel och lite annat.
Jag och R och S har blivit klippta av dotter S, så nu känns håret nice igen. Det tackar vi för=).

Idag har vi även varit till makens morfar, fikat och gått huse.. vad jag ska städa hemma hos honom, så nu på fredag ska jag iväg och göra huset rent till honom, jag hoppas inte han har något att klaga på när jag är klar där=). Jag är nogrann, så den blir svår isf. Men han är petig, det ska gudarna veta, låt mig klara detta=/.

Har gått en kortare promenad idag oxå, med maken och sonen S, tänkte ut igen nu under kvällen, men den återstår att se, annars blir det imorgon...garanterat!!

Mie

Missa inte Prinsipesans tävling/Kyss Johanna

Jag mår fortfarande skit, något bättre men....
Kollade hastigt igenom lite bloggar jag flitigt annars brukar göra, sååå alla som läser här, om ni inte gett upp hoppet då min frånvaro lyst....Gå in på Prinsipesans blogg och var med i tävlingen Kyss Johanna där man kan vinna ett smycke från ovan nämnda!!! Missa inte det!!!
image1091

Skynda er på, skulle väl vara kul med ett smycke från Kyss Johanna=). Jag äger inget sådant dessvärre, har inte råd att köpa, så ni kan tro jag vill vinna=).

Kram Mie

Bättre men inte bra=(

Idag så var vi äntligen iväg och handlade, behövdes kan man säga, jäklar så tomt i alla skåp..mindre roligt=/.
Ja ja nu har vi fyllt på överallt iaf, så fattas det något nu så klarar jag nog mig utan det för stunden=).

Maken har stått för middagarna då jag faktiskt vilat och tagit det lugnt...ska tänka på mig själv..OJAAAA!!!
Fullt hus, med alla barn inkl L=). Oj oj så brun hon är...jag blir fasiken inte såååå brun hur mycket jag solar, näe mer röd=kräfta, ja iaf i ansiktet=). Önskar jag oxå fick åka iväg, gärna ensam, ligga på en strand, lyxa till det riktigt för mig själv...drömmar=).

Mår bättre idag men är inte okej ännu, gick och la mig tidigt igår, före resterande familj, vilket inte är likt mig, jag är den som sitter uppe hur länge som helst, så det är väl troligen beviset på att jag inte mår som jag ska=/.
Har inte tagit min promenad på 2 dagar, men men den kommer, idag var jag iof på väg...men ångrade mig mest pga vädret...burrigt usch!

Näe nu har jag alla här hemma inkl L och ska väl då vara lite trevlig, alltså inte häcka vid datorn......

Trevlig lördag/Mie

Fredagskväll!

Äntligen fredag!! Nu jävlar ska jag vila och vila, behöver det efter gårdagens zombie konstigheter, usch vill inte bli sån en gång till, tack, det räckte väldigt bra, har redan förstått innebörden av vila, ta hand om mig själv osv.

Middagen idag får maken fixa, jag som sagt ska vila!
Tror maken idag köpt med sig lite helg mat, god mat med andra ord. Och god mat för mig är; kött och något tillbehör, det ser jag verkligen fram emot=).

Igår fick jag(trots zombiesättet), en ansiktskräm av dottern S då dom kom, jag är så glad över denna kräm, kanske mitt gråa ansikte återställer sig till rätt nyans=).

Sonen D är nog på ingång snart oxå, så då blir vi den stora familjen snart igen=). Jag gillar verkligen när alla barn är hemma, jag blir genast mycket gladare och tänk bara så mycket vi har att prata om då vi sitter runt matbordet alla 7=), hoppas även L kommer förbi, saknar henne och hennes glada skratt=).

Nähe nu återgår jag till vilo läge=) Kram Mie

Zombien..eller rent av Mumiens återkomst?!!

Har mått pest, och jag menar verkligen pest!!! Jag är egentligen en person som håller allt inom mig, visar inte hur jag egentligen mår, bra? dåligt? Vad vet jag!
Igår väl hemma från N-je, hämtat sonen S och var så hemma igen...knäppt på datorn kollade bara Ugglas blogg...men kände mig bara så off!!! Orkade inte svara på kommentarer inte ens läsa igenom Ugglas alla inlägg, vilket betyder: Jag var verkligen i ett stort off läge=(. Vet fortfarande inte vad som hände mig, jag är idag fortfarande i ett off läge, men turligt nog en aning mindre off än gårdagens=/. Men nu först har jag knäppt igång datorn=/.
Igår efter en fruktansvärd middagslagning(ansträngande verkligen), tvingade jag mig till dagis, benen ville inte gå, kroppen ville bara lägga sig ner, jag led, som jag led=(.
Satt resten av kvällen i soffan och bara glodde in i väggen, orkade inte prata, brydde mig inte om vad som hände runt i kring mig, svarade knappt på tilltal, skit och pest!! Sov oroligt hela natten, och undrade om mitt liv skulle vara så här framöver...skitjobbigt, går inte att förklara ens.
Dottern S o hennes kille B var över hit igår oxå...hur trevlig kan jag ha varit? Men nu så här efter tror jag någonting i mig ville tala om att det är dax att jag bryr mig om mig själv lite mer, slutar dölja min fibro, slutar ljuga för mig själv om hur pigg och glad jag är, vilket jag ju faktiskt inte är!
Hur jag ska göra för att må bättre vet jag inte än, jag är inte som sagt i topp läge för stunden heller, men åtminstone kan jag röra mina fingrar igen, vilket jag inte kunde under vissa stunder igår, dom var som fastsatta i ett läge och det gick inte att röra på dom..skit läskigt just då, just nu är det som jag försöker dölja för mig själv att det faktiskt hände=0 Visserligen har jag suttit och glott idag oxå, fram tills för ett tag sen, men just nu är jag så åter på benen och undrar bara som sagt: Vad f-n hände?
Jag ska försöka ta det lugnt, säga till mig själv att jag minsann får och ska sitta och slöa, inga jävla måsten!


Eftersom jag vill vara med i Prinsipesans tävling hon har...så, jag kan inte länka=/.
Därför ber jag alla er som är sugna på lite tävling, att gå ut på Prinsipesans blogg, ni kan klicka på den nere på höger sida på min blogg så kommer ni till henne! Lycka till.

Kram Mie

Dålig dag!

Har varit i N-je hela dagen=), men nu väl hemma är jag inte pigg, sjuk nix...det gick över, tack o lov=). Men sjukdomen jag har gör sig påmind när jag är ute o flänger..mindre kul=(.
Håller på med middagen, innan sonen ska iväg på gymnastiken sin kl.17.00
Idag blir det kycklingvingar med vad???? Blir en överraskning..just nu har jag iaf ingen aning=/.

Kram Mie

Jag är bara sååå jäkla bra!!!

Var så iväg till lilla dagis till mitt lilla göra=), magvärken jag fick idag på em hängde oxå klart med dit..mindre kul=/. Så efter det bar det av till macken för att införskaffa halstabletter till dottern som kom hem efter skolan med halsont! (jag tänker inte bli smittad)!
Iallafall tog jag min promenad i regnet=))), jäklar så duktigt gjort!! Men som sagt jag älskar duggregn, och det var just.. duggregn...härligt, underbart=).
Men klumpiga jag som ville gå den halvmörka vägen via våran hamn, där det absolut inte finns gatulycktor(hehe), bara för att jag vill höra vågorna från havet, hamnade med BÅDA fötterna rakt i största vattenpölen(hehe), blöt blev jag jiiiha, turligt nog är dojjorna mina rätt vattentäta, så endast tårna bidde blöta=/.
Väl hemma vid våran ensliga grusväg(oxå mörk som natten) hamnar jag i nästa vattenpöl...skitkul?!!!

Sen har jag även idag efter jag kom hem från N-je och efter jag startat datorn o kelat med katten, frostat av min frys...så jag känner mig sååå nöjd med mig själv=). Den var skapligt tom på mat, inte is..så dax att handla skulle jag tro=).

I övrigt känns det som jag håller på att bli sjuk....vill inte! Jag fick som jag sa magvärk på em, kanske beror det på att Å talade om att det fanns ett fall av vinterkräksjukan här på orten, och förhoppningsvis går det över.
Men nu under kvällen började även mina ögon svida.....vad ska man tro om det?!!!

Middagen bestod i dag av: Kebabkött(fast på fläsk), onyttiga pommes och massor av sallad=) Gott!

Mie

L is back!!!!

Dotter R fick för ett tag sen ett sms=)...Det löd: Tillbaks!!! från L så klart! Ah.. nu kan vi pusta ut, inga katastrofer som drabbade dom=).
Tyvärr återvände dom till grå vardag och regn och endast 4.0 plusgrader ute=/, mindre trevligt att komma hem till=(, speciellt som dom haft 40 grader där borta..vilken skillnad=0.
Men jag blev sååå glad att få veta att dom nu var tillbaka!!

Mie

Hemma igen då....

Så har man sluppit lilla byn för ett tag idag då=), skönt att få komma bort en stund...och från datorn!!!
Å klarade enligt mig, galant av sprutan, ont hade hon i armen efteråt...hoppas hon slipper till att bli blå iaf!
Sen bar det av till Willys oxå...bara lite vi skulle handla, ska storhandla då pengarna kommer in igen, det behövs verkligen! Hade planerat för en promenad då jag kom hem...MEN det regnar..jag vill inte gå i detta regn..inget vidare, visserligen råkar jag tillhöra en av dom få som ÄLSKAR regn=0, ja jag vet jag är knäpp, men jag älskar duggregn, inget skyfall, o absolut inget åskregn, men tar hemskt gärna en långpromenad då det duggar, sååå jäkla skönt!!!
Regnar det ikväll går jag ändå...Basta!

Sen över till gårdagens besvikelse....Carolina Gynning!!! Jag har alltid gillat den tjejen, superhärlig "kvinna"....men va f-n! Här får hon ICKE vara barnvakt, mina mamma känslor tickade på i 100 knyck då hon övergav lille Sigge i barnvagnen...för att inte tala om hur tefats stora hennes ögon var då hon hade 8 barn runt sig! Jag trodde bestämt hon skulle flippa ur totalt, väntade på NU och NU, men f-n tur det inte blev ett flipp för henne!! Mama mia!!!
Jag kan medge fortfarande att jag på ett vis(dock en aning lägre idag) skarpt gillar människan!! Hon är bara för mycket, så det går inte att inte gilla bruden! Satt bara och gapa då hon "mutade" barnen titt som tätt med: kakor, "råa" köttbullar o "rå" falukorv! Sen tyckte jag det verkade som hon själv ALDRIG tidigare ätit korv?! Kan tycka taskigt gjort med att skita i hennes överenskommelse med Ida, den 21 åriga tjejen som ju faktiskt Carolina lovat att följa med då hon skulle föda=/. Ja ja hoppas bruttan ger f-n i att skaffa sig barn iaf, mamma...hon? ICKE! (Dock kan det förhoppningsvis ändras)
MEN så till det jag tyckte var riktigt lågt!! Alex Schulman...Barn är dumma i huvet!! Han har alltså aldrig varit barn? Fick ingen kärlek som barn? Han om någon må vara dum i huvet som yttrar sig på det viset!  Å andra sidan...säga vad man vill om Alex Schulman...men jag gillar ICKE den "mannen"(för mig pojke). Blä! Och hoppas verkligen inte han skaffar sig barn...då han tycker dom är dumma i huvet!

Tjing MIe

God morgon!

Har jäkligt bråttom nu=/, ska följa med Å till läkaren för en spruta=)=(, hon gillar inte sprutor...no no!

Ha en fin fin tisdag!

Dagens hinner jag inte nu, men kan nämna: Besviken på Gynning!!! Hua, inte skulle jag vilja ha henne till barnvakt=0!
Kram Mie

Sista för i kväll...tror jag=)

Jaha så var det äntligen kväll igen=)..ah...då jag skulle till att fixa middagen idag, var jag så jäkla trött så jag kunde somnat ståendes, inte kul... Iaf så blev det Thaiburgare m sallad idag, ja var gör man inte om man inte får/kan åka till Thailand=). L...snart är du på G!!
Tog en promenad med Å och hennes make nu på kvällen=), behövde verkligen den=). Direkt känns allt så mycket bättre, måste vara Å som piggar upp mig=).
Ska dra in till vardagsrummet och soffan...min ehe familjens härliga soffa=), glo på Ugly Betty som redan börjat och sen det jag väntat på....Carolina Gynning, jag bara like that girl...underbar människa!!

Kram Mie

Efterlängtade L

Nu så..har katten och jag vilat=), mysigt, inte för att jag sovit, jag har bara vilat=).
L flyger hem idag...hon är efterlängtad minsann=), nu råkar jag veta att L trivs väldigt bra där i Thailand med värme sol och bad...och vem skulle inte? Men vad jag fattat så åker dom inatt=0....iaf: Välkommen tillbaks L♥.
Hoppas hon tar med sig lite av värmen oxå=). Shoppat hade hon gjort, mycket!... jag vill oxå shoppa!!!!!


Kan det vara denna Buddah L skrev om?:

Mie


Tinade upp i badet men.....

jag bidde trötter.....jääääsp!!!!

Mie

Isbiten Mie

Var iväg på morgonen med allt som ska göras.....lämna sonen S vid bussen, städa fritids....bara att denna morgon var där en VÄLDIGT pratglad mamma, inte jag alltså, en annan mamma, suck...inte idag...lilla jag är inte på humör...lilla jag fryser...lilla jag vill till fritids...lilla jag tänkte ut och gå en runda, denna människa läste inte mina tankar...Icke! Hon pratade på om det ena en det andra, jag försöker se så trevlig ut jag bara kan=))), bara att jag hela tiden tänker...jag vill här ifrån NU...jag fryser, ser inte människan att det bildats is runt mungiporna på mig???
Nu äntligen sitter jag här...SOM EN J_LA ISBIT!!!! Tack!!! Promenaden då, nu får jag skjuta upp den=(, jag kan ju knappt röra mig..burr, 4.7 plusgrader och kallt iaf, har jag valt att bo vid havet så har jag..får liksom skylla mig själv!

Kram ISkalla Mie

Tar och kryper ner i badet nu!!


God morgon!

Dagens blir det som start idag!


Dagens humör: Inget vidare idag(trött)
Dagens mående: Ryggont
Dagens borde: Tvätta, städa, bädda, laga mat, skriva ny matlista
Dagens frisyr: Nytvättat o nyfönat (men dax att klippa)
Dagens klädsel:  Gråsvart lång tröja svarta jeans
Dagens planer: Promenera, situps a 50 st=), städa
Dagens vill ha: Ansiktskräm(tappade min i golvet)
Dagens längtan: Sol o lite värme
Dagens fundering: Hur ska jag göra med allt
Dagens beroende: Inget hoppas jag
Dagens tråkigaste: Deppig


Tänk om tänk om!!!

Tänkte just(skulle vara bra om Magnus läste detta) att om nu Magnus tänker sluta blogga(vilket inte är önskvärt)...då skulle det vara toppen om han startade en avhjälpningskurs till oss blogg läsare=).
Han kan ju inte bara lägga av!!! Hur går det då för alla oss? Vi är många läsare av din blogg!! OCH... nikotintuggummi hjälper defenitivt inte!!! Allt jag kunde finna var denna bok....huuuaaaaa!!!!!


                                               
Mie


                    

Promenad blev av=)

Har varit på mitt dagliga göra...dagis=/, inte var det alltför kul, men ska ju göras.
Då jag gick hem hade jag svårt att bestämma mig, om jag skulle ta en till promenad=)..vilket jag faktiskt nu har gjort, jag fick även sällskap=), kändes direkt mycket bättre...det var en av mina grannar som slog sig till följe, fast hon redan gått ett varv runt lilla byn, rackare där...hon gick ju hela 2 varv jöööö!
Men i vilket fall som helst känner jag mig riktigt flitig som gick den där promenaden!
Flitig som en myra.....eller hur man säger...

Kram Mie

Kör då oxå en dagens (som någon=)

Dagens!

Helt fräckt gick jag in hos en husfru och stal. Nä, inte hennes svar utan resten.

"En dagens"

Dagens humör: Mycket bra=)
Dagens mående: Skapligt, lite träningsvärk i benen bara! (bortser fibron här)
Dagens borde: Tvätta, städa, bädda, laga mat... med andra ord slita mig från datorn.
Dagens frisyr: Gårdagens frilla=)
Dagens klädsel:  Lång tröja..dessvärre mjukisbrallor(snyggt!?)
Dagens planer: Städa kylen, bädda rent i vår säng, tvätta, kolla en del bloggar, promenera=)
Dagens vill ha: Nytt arbete
Dagens längtan: Våren
Dagens fundering: Hur får jag hit Bygglov?
Dagens beroende: Uggla
Dagens tråkigaste: Dagis


Konstaterat efter Ugglas återkomst!

Hela denna dag...eller vågar jag säga delar av denna dag har jag varit tankspridd!!! Vad beror nu detta på?
Nu är det ju så att jag faktiskt vet vad detta beror på! Magnus återkomst!=). Sen hans morgoninlägg på bloggen med den "skräck"video han lyckats göra(dock med ett positivt slut) har jag haft en skräckfilm på hjärnan samt Magnus....
Nu är man ju åter där igen..klick, klickklick, klick och åter klickklick!! Vad är det denna man gör med oss? Hur kan han möjliggöra det? Har jag varit mig själv idag?....Icke!
Började med att jag bad dottern R att hålla koll på Magnus blogg, medan jag gick ner en trappa...till tvättstugan!! Gud hjälpe mig=/!!!! Hålla koll på datorn...Mama mia!!! Sen väl där nere hör jag inte att dottern(som var hemma idag med huvudvärk) ropar på mig att Magnus var ute!!! Väl uppe igen sitter hon alltså och flinar...min fråga blev ju: Vad flinar du åt då? Tänkte om det möjligen var så att hon utfört det hon sagt tidigare...nämligen att maila Magnus och tala om vilken knäpp mamma hon har och att den mamman inte går att prata med=), (jag förstår inte vad hon menar). Iaf talade hon om att hon skrivit..på hans nya inlägg!!! Jag stammar: Varför säger du inget?! Dottern förklarade att hon faktiskt hade ropat på mig...ehe, dumma jag!
Så hela denna dag eller delar av denna dag...klickklick...klick..Magnus blogg=).......
Hur f-n är man funtad????? Finns det medicin för sånt här?

Kram knäpp Mie

Whiiiiiiiiiiihiiii!!!!

NUUUU ÄR HAN PÅ PLATS!!!! MAGNUS ALLTSÅ!!!! Säger bara Whiiihiii jiiipppii!!!

VÄLKOMMEN HEM MAGNUS!!!!


Mie

Hallå!!! Var är du Magnus!

Klickade just in mig hos Magnus=0, men what??? Var är han för fasiken???? Är det så nu käre Magnus att du retas med oss beroende...är det inte snällt! ICKE! Fy på dig!
Så jag kommer fortsätta checka med jämna mellanrum...för faktiskt har jag en hel del att göra idag...en hel del mindre kul arbeten här hemma, som inte kan vänta längre. "snyft"! Buhääää! Hör möjligtvis herrn att jag gråter?

Återkommer....måste fortsätta med vissa tråkiga sysslor=(....dvs. städa kylskåpet=).

Godmorgon!

Tänkte bara säga godmorgon...innan jag ska iväg med barnen till buss och sen jag själv givetvis ska iväg till mitt lilla fritids=).
Idag är kroppen seeeeg=(, ville hemskt gärna sova en stund till, men masade mig upp och in i duschen...sen blev det fart på lilla mig=).
Idag har jag gjort mig en lista på saker som måste göras..mindre roligt, men ett måste!

Vad gör ni andra idag?

Kram Mie

Epakörning=)=(

Min son D körde Epa i 2 år=), det var en fin jäkla Epa =), kan sakna den lite då och då....ibland tror jag mig höra den, fast det inte kan vara den, han sålde den i slutet av sommaren "snyft"..det kom nog en tår i ögonvrån där!
För ett tag sen hörde jag den verkligen!!! MEN det var inte den "suck"och "snyft"...det var en annan jävla Epa...oxå svart som natten, oxå det härliga Epa ljudet=). Sonens Epa var alltså svart som natten, hade övergått från grön till att bli lackad svart=)....han fixade iordning Epan så fint....rosa invändigt och glänsande kördes den omkring......
Han körde inte rally med den dock, tog det rätt lugnt, ibland störde den omgivningen en liten aning(då han bestämt sig för att komma hem på natten) ibland inte=).

Men den Epa som kör runt nu, kör  f-n inte lugnt och smidigt fram!! F-n håller ju på att dö emellanåt!
Rätt som det är spinner den av hel-et på alla gator!! Den kör så det ryker!! Jag håller på att bli crasy på galningen! Så slutar den inte upp att köra nattetid och bränna runt...skyll sig själv, personen i fråga retar upp fel människa!!!
Och jag som sa att jag aldrig ska gnälla på ungdomar...ehe!
Men som denna stör nattetid.....jag kan ju för f-n inte sova jööö!!

Trött Mie

Soff....fika!

Ringde barnens farfar för att kolla om han kanske ville ha kaffe hos oss idag=), men se det ville han inte...får väl fika själva då tyckte vi, ah..gör inte så mycket, desto mer till oss=).
Sekunden efter ringde så våra grannar som gärna ville ha fika idag, och undrade om det gick bra=), klart, våran dörr är aldrig stängd=). Välkomna välkomna......
Väl här var det inte bara fika dom ville ha....det var vår nya soffa som lockades att titta och beundras över=)
Aaah! Den är bedårande!! Ingen ånger där inte, wow mysig och helskön att sitta i=) Love!!!
Men gamlingen(soffan alltså) var inte dum den heller!!!

Mie

Promenad=)

Nu har hurtiga jag varit ute på promenad=)))))...Tog med mig maken och dotter R och vi gick min vanliga runda jag och Å brukar gå..ah..nice, den behövdes, och det var ju solsken oxå..jippijajej!!!
Så det var dagens motion...
Väl hemma kom jag på att jag helt glömt mitt lilla dagis...inte bra, så jag ska pallra mig iväg dit med när baken tinat upp, konstigt! Men den tycks ha en förmåga att frysa vad det en är för väder och hur jag en klär mig, och dessutom inte alls fryser förövrigt! Hurtig är jag iaf=).

Mie

Duschning alà Mie=)

Till duschen....MEN vad är det jag hör?! Maken nere i sin dusch ala redan!!!(vi har två).

Jag till barnen: Duschar pappa?
Barnen: Vet inte....
Jag: Men hör!
Barnen: Vad?
Jag: Låter inte rören?
Barnen: Inte vet vi....
Jag: Jaha nu blir det till att duscha i kallvatten då!!!
Barnen:????
Jag: Måste jag vänta nu?
Barnen: På vad????
Jag: Duschen...jag vill inte duscha kallt!!
Barnen: Blir det kallt för att pappa duschar?
Jag: Vattnet brukar inte räcka!
Barnen: "suck"
Jag: He he he...ska spola i toaletten jag!!!!
Barnen: Varför då?
Jag: Det kommer kallvatten i duschen då! hehehehhe
Sonen: nehe..jag står på pappa sida!
Dottern: Hihihihihi
Jag: Nu spolar jag!
Sonen: Nej mamma!!!
Jag: Försent hehehe....(ropar ner- Blev det kallt????Hehehe
Sonen: Jag håller på pappa jag!
Dottern: Hihihihi
Jag: inget svar...ja ja, får väl dra på riktigt j-la hett vatten till mig då, så pappa inte tror han har ensamrätt! Hehehe
Barnen: Hihihaha


Jag fick en varmdusch...maken oxå, han sa sig redan ha duschat klart då jag började...vad vet jag?!
Mig stjäl man inte varmvattnet ifrån! ICKE! Ego? Jag? Nuuueep!

Kram Mie

Mr Uggla!

                                  

Tomt på hans blogg som sagt!!!!                                

Where are you Magnus?

Vaknat...käkat frukost....kört igång datorn(som ni ser)...KLICK(samtidigt som jag håller hoppet uppe), Magnus Ugglas blogg....FREDAGSDRINKEN!!!=((((....KLICK på kom.rutan.....inget nytt......What!?....Tomt det här jöööö!
Hur länge ska jag/vi utstå? För fallet är redan ABSTINENS! Du har fått som du vill Magnus! Du har satt mig i fällan, jag är beroende!! SNÄLLA KOM TILL BAKS!!!!!

Ja jag vet att jag är knäpp JA! Så jag fortsatte mitt klickande ut på andra bloggar, dom hade iaf skrivit=))).


Snart kommer L hem från Thailand oxå=)!


Kram Mie

Kontroll!

Sitter här och mekar med tvspels kontroller:)...ah vad lördagskul jag har=).
Ja ja, men det råkar vara så att vi i denna familj ibland kan tycka det är roligt att spela lite...om alla kontroller funkar vill säga.. Det gör dom alltså inte!
Vi skulle spela med barnen, jo jo ehe! Maken satt och slog på sin kontroll...för att den överhuvudtaget skulle till att fungera:0....jag och sonen turades om för att kontroll nr 4 endast hade lust att köra till vänster...jamen det var ju lätt och köra då!!! Dottern var galen på den kontroll hon hade...för den fungerade bara när den själv ville:/, och valde hemskt gärna att bara köra till höger=).
Så nu sitter jag här med kontroll efter kontroll...dom ska lagas...och jag kan!!!
Har lyckats att laga EN:), så ska straxt ge mig in på att laga nr 2...och jag som sagt KAN!
Då jag intensivt satt här med nr ett och pulade, kan med.d att resterande familj asg...KUL...men jag fixade ju till den, så sen blev de tyst på skadeglädjen...hehehe!

Ja så var det motionen...JAG gick en sväng med mina barn:), inte långt....dom skulle bara till macken typ 200 m hemifrån, MEN en liten promenad är en promenad=). Katten fick dock vara hemma=).

Och Å, självklart följer jag med dig på onsdag! Jobba på du inatt, men glöm inte att andas kära du!

Kram Mie..den tekniska:)

Motion!

Skulle vara bra just nu om någon kunde motivera mig till att ta en promenad eller så...jag är trött!!
Jag vill inte göra något just....
Så kom igen och peppa mig! Man vet ju aldrig om mina trötta fötter då motsträvigt sätter på sig dojjorna och tar med sig resterande trötta kroppsdelar ut på promenad:).

Nej nu vill maken ha hjälp med maten...som han fixar:)

Kramar Mie


 


Stökiga rummet:(

Har spenderat min tid i yngsta sonens rum idag:/, ska jag skratta eller gråta? Det var i jättebehov av en storstädning, så nu är jag helt slut(puh), och svettig...så varför skulle jag duscha innan för? Kan jag verkligen undra så här i efterhand:(. Ja ja blir väl en till dusch senare!
Tro nu inte att sonen S hjälpte mig speciellt....han kom mest farandes de gånger jag ropade och frågade om han skulle ha kvar vissa saker som låg i risksonen för att äntra in i dammsugaren(hehe) skadeglad mamma kan jag vara om så är=).
Rummet är nästan klart iaf, men ska det bli fortsatt ordning där inne, så måste vissa inköp göras...som ett hörndata bord, för att slopa det rangliga som är där inne nu och den jobbiga byrån som bara tycks samla skrot, i den pressar sonen mer eller mindre ner sina teckningar och ritblock och gudarna vet vad!!! Så tids nog blir det nog ett sånt...säg vad som inte behöver köpas......=).

Tjingeling Mie

Bloggar som gör det lilla extra

Som jag sagt tidigare läser jag andras bloggar, vissa hittar jag av slumpen, vissa hittar jag på sökning, vissa hittar jag av ett klick och vissa blir jag tipsad om=).
Ett flertal bloggar läser jag varje dag...som döttrarnas(där ingår även L, extradottern min:).
Ugglas blogg måste läsas av en som jag(Uggla galen hela livet). Dock en del bloggar, denne man tipsat om föll inte mig i smaken:(, sorry där Magnus, smaken är som baken.....
Sen nyligen hittade jag mig några bloggar som har det där lilla extra, som får mig glad, som får mig till att skratta, som skriver vissa saker man tycker...ja visst! Bloggar som faller mig i smak direkt utan tvekan:), sånna som man undrar varför man inte hittat till tidigare.....
Därför vill jag säga: Tack ni som startat dessa härliga bloggar, så jag har något att läsa varje dag, så jag kan få skratta och bli lite glad:).
Tack: Prinsipesan och Tack: Bitterfittan....fortsätt blogga, jag blir så glad:).
Tack till alla andra bloggar som jag läser, som tex: S(dotter) R(oxå dotter)L(min L) E(Å`s syster) Linda(hoppas allt går bra) Har jag nu inte skrivit alla här, kanske beror det på att vissa går jag inte ut med med namn av någon anledning, men tack till er också! Fortsätt skriv!
Samt ska tillägas att jag är jätteglad för att jag själv har läsare=), tack ni som fortsätter läsa! Jag blir glad att ni vill läsa:). Fortsätt skriv till mig, det uppskattas:).

Ha en bra lördag....och inte att glömma, Ugglas comeback till Sverige idag!!!/Mie

God morgon!

Så fick man åter sova lite längre på morgonen....ah nice, jag behövde det. Maken jobbar idag så eftersom sonen S måste vinka till pappsisen, var han ju även in till mig och ville som han uttrycker det, bara tala om att klockan var kvart i åtta:(, men jag låg kvar till halv nio iaf. Med en morgonpigg son får jag inte sova alltför länge...bra kanske, eftersom jag jämt tycks få huvudvärk då klockan passerat nio! Sonen har ju växt till sig och jag behöver inte längre skynda mig upp....tiden "småbarnsår" är passerad, tack och lov:).

Jaha vad göra idag då? Har läst lite bloggar på morgonen, och kan konstatera att jag fått måste på att läsa 2 av dessa varje dag:), tackar gör jag för så himla bra bloggar..jag får både tips, tävlingar(alltid nice) och ett gott skratt=).
Har lagt in dom nere på min högra del av bloggen, så ta er en titt på dessa bloggar!

Denna dag får nog bli som den kommer...ska ringa maken iaf och se om han shoppar lite av det som fattas i kylen, jag tycker inte om när den får ett sånt där eko ljud varje gång man öppnar:/.

Blir iaf till att masa sig in i dushen straxt, så kroppen kommer i ett vaken tillstånd=).
Hoppas du Ana får en härlig dag med dotterns födelsedag:)
Prinsipesan du höll med mig om godiset(hihi), jag älskar godis så.....

Må gott Mie

Kom ihåg tävlingen jag nämde, kan tala om för er att Prinsipesan oxå har en tävling:) Nice nice..like that!

Denna person...... helt rubbad!!!

På nyheterna idag gick det inte att ungå denna olycka som inträffat i Sthlm på förmiddagen, en tjej(tror 10 åring) som blivit påkörd, varav att den som kört på henne lämnat sina uppgifter och dragit från platsen!!! Flickan fick turligt nog inte allvarliga skador, men hon var förd till sjukhus, bara det att den som kört på henne, hans(om det var en han) sk uppgifter stämde icke!!! Varför överhuvudtaget då stanna och göra sig det besväret, när han bevisligen inte alls brydde sig om vad han ju faktiskt gjort!?!! Fy f-n vilka svin det finns! Glad att denna lilla tjej klarade sig! Jag hoppas den skyldiga får en sömnlös natt!


Sen kan ju då med.d att den snö vi brukar ha denna årstid....har hamnat i Bagdad(asg), en man på 60 år(i Bagdad) sa;att han aldrig tidigare sett snö under sitt liv!! Så ni som undrat var vintern är, nu vet ni!

Mie

Snart kväll...mysigt!

Nu har jag gjort mitt för idag=), orkar inte mer, helt slut, jag som sluppit smärta från den sk tennisarmen...nu var det så dax igen, j-lar så ont det gör, om jag åtminstone kunde lära mig att ta det lite lugnare:/.
Har blippat efter bloggar hit o dit, men har inte just hittat mig några nya att läsa, har även varit ut på dom jag brukar.
Alltid skoj med trevlig läsning=).
Kul även att ni tittar in hit emellanåt, uppskattas=).
Ja så blir det väl inget drinktips från Magnus den här fredagen heller:(. Snälla Magnus kom hem!!!!!
Nörd..jag?! Han kommer ju imorgon:)
Nog för att jag är jag glad att jag fixade undan dom sista julsakerna...men så tomt och mörk det bidde då!!
Ska ta o åka iväg någon dag o inskaffa en till fönsterlampa, lite lyse skadar ju inte i detta mörka land! Iaf tror jag att jag är bland dom första i området som sagt adjö till ljusstakarna..ja Knut infaller ju först på söndag så..

Och som sagt kolla in tävlingen jag tipsade er om....vore väl nice med en vinst! Adressen till tävlingen hittar ni under en av mina gjorda inlägg idag!

Kram MieHur brun är han tro...på en skala??

Kaffe paus!

När jag gör olika hemarbeten, måste jag pausa, blir rätt många pausar pga värken, så nu passade det utmärkt med kaffe och en kortis vid bloggen=).
Jag håller för fullt på med att ta bort det sista av julen, dvs ljusstakarna och gardinerna!
Skulle gjort det igår, men med det ena o det andra blir det aldrig som man tänkt:/.
Mmmm...behövde verkligen kaffet nu!
Har "skällt" på katten rätt mycket vid gardinbytet i vardagsrummet...fy mig, jag vet:(, men förr var det ju alltid(då barnen var små) fingrar på fönstren....nu mer är det små tass avtryck och nosavtryck, undrar just vem det kan bero på(hi). Så iaf tyckte Kira att det jag höll på med var skapligt intressant...det tyckte inte jag! Så väl när jag tagit bort alla blommor o dyl och skulle till att putsa av rutan(endast insidan), kom hon farandes upp på fönsterbrädan, nosandes och klättrandes och ville vara med! Skulle så upp med andra gardiner=), det var ju JÄTTEKUL för katten!!!
Åh...nu blir det längder...har jag aldrig sett förr...kanske kan jag klättra lite i dem??? Jag var tvungen att "ryta" lite på henne där...skamset tittade hon på mig, säkerligen tänkte hon...ojoj då, vad sur man kan bli! Du brukar ju aldrig skälla på mig:/.
Hon lessnade på gardinerna och även på sura mig och gick till nästa fönster istället......som jag efter kaffepausen ska fortsätta med!

                                   
  Mie

Missa inte denna trevliga tävling...

Jag läser ju en del bloggar innan jag skriver lite själv....en av dessa bloggar tipsade om en tävling på en annan blogg, och den mina kära läsare, tipsar jag vidare om=), för vad kan inte muntra upp i detta skitväder...om inte en tävling?!
Så häng på ni oxå, och få en chans till att vinna!
Gå in på:www.bitterfittan.blogg.se

Tyvärr är jag Icke så teknisk så jag vet hur jag länkar, ni får tyvärr stå ut med det:).

Kram på er alla....åh förresten! FREDAG IDAG!!/Mie

Morgonpigg?!

Kan man tänka sig att jag vaknade före klockan=)....

Kvart i sex gick jag upp, varför somna om en halvtimme?, jag får bara så fasligt ont i huvudet om jag gör det, och dessutom är jag ännu tröttare sen väl när klockan ringer...Å skulle se mig nu(hihi), här sitter jag vid datorn, nyduschad och påklädd, knappt jag kan tro det=).
Visserligen tror jag mig veta att även Å kommit upp...dock inte lika pigg som mig=). Nattuggla där=).
Så nu ska jag fixa lite frukost till mina änglar...en av dom har faktiskt vaknat, R sitter på golvet med katten, visserligen inte direkt pigg, hon är fruktansvärt morgontrött! Hon masade sig upp eftersom jag var ner till tvättstugan och då passerar jag hennes rum liksom(hihi).
Till frukostgörat=)))

Kram Mie

Korta sagor med sonen!

Sonen är med i den här Monsterklubben, ja man samlar kort och så, denna gången var det ett kort med där man skulle säga olika saker, och sen på kortets andra sida fanns en saga, där de ord man sagt skulle in!! Ha ha gissa om vi hade kul asg:)
Så här blev en av dom....och jag kan tala om att sonen skrattade så han visste inte var han skulle ta vägen:)

En dag när jag gick på trottoaren såg jag till min förvåning en sabeltandad tiger på gatan. Först tänkte jag: shit pom frits så fort jag kunde, men min arm stelnade och jag kunde inte röra mig. Dinosaurien fick syn på mig och sprang emot mig med näsborrarna öppna. Den röt och andedräkten luktade öronvax! Jag var fortfarande stel av kyla och vrålade tillbaka mot dinousarien. Då tvärstannade den. Jag kunde se bestens sex meter långa tänder och började springa! Just då körde en röd motorcykel fram och en Molok hoppade ut! Den sa något till dinousarien på ett konstigt språk. Moloken vände sig mot mig och sa: han hade bara gått vilse och ville veta hur han skulle komma till djurparken". Efter det gick vi alla hem till mig och spelade Mario cart i fem veckor.

Ja tänk så sjukt det kan bli att stoppa in valfria ord i en saga.....

Tjing Mie

ytterligare en lista...som dottern:)

Beskriv din stil med 3 ord?
Egen, bekväm, varierande
Vad innebär mode för dig?
Hänger inte med i allt, har inte råd heller:/
Vilka är dina favoritaffärer, butiker?
Gina Tricot, H&M, Kapp Ahl
Shoppar du second hand?
Nuep!
Vilken är din favoritdesigner?
Har ingen speciell
Vad är din favorit i vår?
Tycker inte om 50/60 talet så jag fortsätter med Tunikor:) Definitivt kommer jag Icke köpa höga jeans=blä så fult!
Hur mycket shoppar du för i månaden?
Knappt inget, försöker köpa ett plagg iaf, det blir mest till barnen:)
Dyraste plagget respektive billigaste?
Faktiskt ingen aning...kanske stövlar då för runt 850:-

Tror du att du kommer att kunna shoppa lika mycket om 10 år som du gör idag?
Om jag börjat jobba så:)
Brukar du tröstshoppa?
Ja ibland men inte så ofta.
Högklackat eller lågklackat?
Högklackat för jag är kort.(inte jättehöga klackar dock), lågklackade skor är iof bäst för mina fötter:)
Vilken är din drömväska?
Ingen speciell tror jag.
Vilket blir ditt nästa köp?
Vet ej, barnen behöver ju mycket,blir nog inget till mig iaf, present till maken kanske?!
Favoritblogg?
Mr. Uggla(hehe) och döttrarnas S o R, och L`s (läser fler som är bra)
Vilka är dina stilikoner?

Ingen speciell. Kan visserligen bli inspirerad av någon kändis ibland, men inget tvång dock!
När upptäckte du ditt intresse för mode?
Har alltid gillat mode, men svårt att hänga med ibland som sagt(iaf nu)
Vad vill du jobba med i framtiden?

Blivit för gammal för det tankearbetet(hehe)Polistekniker hade varit nice iaf:)
Favoritplagg just nu?

Tunikor, Långa tröjor, jeans o leggings
Favoritaccessoarer?
Min Gocci klocka:)


Flitiga jag o Å:)

Jag och Å har nu varit ute på vår promenad..ah..ljuvligt, solen var ju framme med, och det går så mycket bättre:).
Å skulle in på affären på tillbakavägen, just som vi klev innanför fick jag sockerfall..f-n jag hatar verkligen mina fall...men har man låtit bli att äta får man ju å andra sidan skylla sig själv. tog mig hem iaf..OCH fixade lunch och stoppade inget i munnen under tiden:)....så mycket godare lunchen blev med en gång:). Så nu känns allt riktigt bra, promenaden har jag tagit, lunchen har jag ätit, och inga små godisbitar minsann:). Gott samvete!

Kram Mie

Ja då kör vi...

Å ringde mig nyss och föreslog att vi går nu, så snart ska jag pysa iväg...innan sonen är hemma igen. Annars blir det inte av...det ena med det andra, mat mm sabbar alltid planerna, men Å och jag gick en sväng igår kväll med...så vi kan faktiskt planera utan sabotage emellanåt:)
Så det här bådar ju gått...en blogg som smittar av sig med motion o sånt, och en Å som ser till att vi faktiskt kommer ut o går, kan det bli bättre?!

 Måste kila....Mie

Städning och sånt:)

Idag var det tänkt att en kär vän till mig skulle kommit hit, men då hon och jag lider av samma sjukdom..så var hon på tok för dålig för att sätta sig bakom ratten och åka hit:(. Men men vi får ses en annan dag:).
Denna person som jag träffade via min fibro grupp, är en sån där person som man inte kan låta bli att tycka om:), hon behöver bara ge ifrån sig ett leende, och man känner sig genast gladare, känner jag mig ur form helt, får hon alltid mig att känna mig lite bättre...det är något magiskt över henne:). Jag är väldigt tacksam över att jag fått lära känna henne, och att vi passade för varann:). Hon är en sann vän, som jag definitivt inte släpper!
Så vad blir det då idag istället....städning, funderar jag på, har faktiskt börjat lite, så just nu går diskmaskinen,  har dammsugit av lite grann och ska nog ta bort adventsljusstakarna från något av fönstren:).
Sen hoppas jag att jag hinner ut och gå med kära Å oxå...hinner hur låter det? Men det råkar nästan jämt bli så när vi planerar att ut och gå tillsammans, hoppas gör jag iaf, trevligare med sällskap är det ju alltid.
Å är oxå en sann vän som jag träffade då vi hade barn i samma skola, henne släpper jag heller inte, och hon och jag har blivit som systrar för varann:).
Jaha...återgår väl ett tag till någon slags nytta...

Kram Mie

Ah...

Kunde jag med ju:)!!!!

Nu ska man ju inte ljuga...hm...la la la la la la....

En vit lögn kan man ju altid ta till med, men i detta fall så funkar inte en vit.....

Tack tack tack till min suveränt begåvade underbara dotter:)
Ja det är alltså min kära dotter S som fixat med min blogg....ah..jag är så glad:)...ska fixa färgen på sidan imorgon, själv....om jag kan, jo jag har gjort det förr, men nyligen skulle jag ut där och ändra och! STOPP! Jag vågade inte...tänk om det blivit fel...och jag sabbat allt! Nej, jag ska vänta...MEN ändring av färgen kommer:).

Glad är jag iaf! Suverän dotter har jag!
Kram Mie

Uggla....Uggla!!

I denna stund skrålar ljuv musik i mitt hem...Uggla självklart! Håller med dig Ana...tomt utan Magnus, man blir liksom en aning hispig:). Dock har mina vanor förändrats en aning pga att han är bortrest, kollar bara läget på hans blogg ca 2 gr/dag nu! Ifall han möjligen råkat tittat in.....
På lördag entrar han då åter vårat gråa, kalla, men dock ganska vackra land, hemma igen från värmen i Thailand och en värme på 45 *!! Burr, vad han kommer tycka vi har kallt! Undrar just hur brun han är:). Nice! En brun Uggla:). Som han sjunger ska det väl ändå vara: Borta bra...men hemma bäst!!! Inte för jag tror han kastar sig över datorn direkt hemkommen, samtidigt kan man aldrig veta med den mannen, lite hemlig är han ju alltid:).

Niklas L        Dax för mat igen då, här hemma blir det idag indiska 

                                          färsspett,med pasta och indisk sås....   

                                

Kram Mie

Hej igen!!!

Svar till E: Ja min dotter tricksar och fixar lite på egen hand, kanske har hon även frågat sin kusin som oxå designat sin blogg=).
Jag satt nu och tricksade och fixade lite själv, men vågar inte för mycket om det skulle bli galet fel!
Fick iaf lite svart färg på min övertext, som förut var lite väl osynlig=).
Men det där med bilder(hehe), där tror jag att S måste visa hur jag gör! Hon sa att det tog lång tid, så jag passar på när barnen är i skolan, annars vet man aldrig vad det blir med bloggen...soppa skulle jag gissa=).
Du kan oxå ta hjälp av bloggen, designadinblogg.blogg.se, den tjejen är duktig, men det är där jag läst och ändå inte riktigt fattar, hjärnan hänger inte med(hihi). Ja ja bloggen förvandlas nog till slut med lite fix och så....
Lycka till, och tipsa mig gärna!
Kram Mie

Tragisk död.. mycket sorg.....

Min kära vän C ringde idag....inget vidare det samtalet, det hade hänt något väldigt tragiskt, som fick mig att få gåshud...deras älskade lilla valp(Cavalier King Charles) hade dött i söndags, helt plötsligt bara, ingen förvarning eller så.
Och dessutom ska ju inte en valp bara hastigt dö=(, 6 månader gammal=(. Stackars lilla raring!
Lilla vofsingen är nu iaf på obduktion, och jag hoppas dom inte behöver vänta alldeles förlänge på svar, på vad som orsakade denne valps alldeles för korta liv=(.
Självklart grubblar dom på det ena än det andra=(, vem skulle inte? Vad orsakade denna lilla rarings död? Och dom som redan gått igenom alldeles för mycket sorg i djurvärlden=(.
Man vet ju själv vilka tanke gångar man får om någonting tragiskt händer...om vi gjort si, om vi gjort så osv...men det hjälper ju liksom inte, ändå gör man det. Man vill ha ett svar, en förklaring! Inte så konstigt iof heller.
Just nu önskar jag vi bodde lite närmare varann, vi har ju känt varann hela livet, och sträckan mellan oss idag är väldigt lång, så det är ju inte bara att titta in för att ta en fika tillsammans! Jag tror både hon och jag skulle må lite bättre om avståndet åtminstone varit så vi kunde ringt efter varann när det behövdes, typ nu!, och kunna säga: kan du komma över ett tag! C och jag känner varann så pass väl att vi i princip pratar om allt, och det är sånna vänner man ska vara riktigt rädd om! Hon är min vän, en sann vän, som jag alltid vill ha som vän, och som jag är glad att just jag fick som vän=). Vi har haft mycket skoj ihop i våra liv:) Läser du det här C: Ring när du vill, det vet du! Tänker på er, lider även jag över detta!

Kram Mie

Dottern har oxå designat bloggen!

F-n nu blir jag galen! Som vanligt kan jag ingenting om design på datorn, jag läser och läser...men fattar 0=).
Var så ut på dotterns blogg....VAD har hon gjort!! Fin var den.....
Jag vill oxå göra en massa, så hoppas verkligen hon vill hjälpa sin mami med detta=).

Kan iaf med.d alla att just nu i denna stund, kvittrar fåglarna för fullt...VÅR?! Härligt låter det iaf.

Kram Mie

Växte du upp på 60 70 el 80 talet?

Först så överlevde vi att födas av mammor som rökte och drack under graviditeten.

De tog magnecyl och alla möjliga läkemedel, åt blue cheese-dressing samt åt tonfisk direkt ur burken, men blev aldrig testade för diabetes.

Efter detta trauma blev vi lagd på mage för att sova i en spjälsäng målad i en rosa
eller babyblå färg med hög blyhalt.

Vi hade ingen barn- säkerhet på medicinburkar, dörrar eller fönster och när vi cyklade hade vi ingen hjälm! För att inte tala om vilken risk vi tog när vi liftade.

Som spädbarn och barn åkte man bil utan barnstol, bilkudde, säkerhetsbälte eller airbag.

Vi drack vatten direkt ur trädgårdsslangen och inte ur glas eller flaska.

Vi delade läsk med flera kompisar och drack direkt ur flaskan och ingen dog av detta.

Vi åt muffins, mammas bullar, vitt bröd, riktigt smör och för mycket socker på
cornflakes och i långfilen, inte blev vi överviktiga för det!

För att vi var alltid ute och lekte!

Vi kunde gå hemifrån på morgonen leka hela dagen och kom hem när gatlyktorna var tända.

Ingen kunde nå oss på hela dagen och vi var okej! I timmar kunde vi bygga lådbilar
av skräp för att sedan åka ned för någon backe och då upptäcka att vi glömt bromsarna.

Efter att vi åkt in i träd och buskar ett par gånger lärde vi oss att lösa problemet.

Vi hade inga Playstation, Nindendo, X-box, ingen video eller dvd, inga 150 kanaler
på tv:n inget surroundljud, cd-spelare inga mobiltelefoner, datorer, inget internet
eller msn. Vi hade vänner och dem fann vi utomhus!

Vi föll från träd och tak, skar oss, bröt armar och ben, slog ut tänder!

Och inte blev någon stämd eller anmäld för det.

Vi åt maskar och kakor gjorda av sand eller jord! Och inte fortsatte maskarna att
leva i magen!

Vi fick luftgevär vid 10 års ålder, vi hittade på spel och lekar med hjälp av en
pinne och en tennisboll, och fast man sa att det kunde hända, så var det inte så
många som fick sina ögon utpetade av pinnar.

Vi cyklade eller gick till kompisar, ringde eller knackade på och ibland steg vi
bara in och pratade med dem.

Fotbollslaget hade uttagningar och alla blev inte uttagna, de som inte blev det fick
lära sig att handskas med besvikelsen.Otroligt, eller hur?

Tanken på att våra föräldrar skulle stå på vår sida om vi bröt mot lagen fanns inte.
De var faktiskt lagens högra arm!

Denna generation har faktisk fostrat dom största risktagarna, problemlösarna och
investerarna någonsin. De senaste 50 åren har varit en explosion av uppfinningar
och nya idéer.

Vi hade frihet, misslyckanden, framgång och ansvar och vi lärde oss att ta allt detta!

Om du är en av dem så; Grattis!


Nu är allt bara: för ditt eget bästa:)

Mie


 


Kväller igen, fasligt så fort det går!

Letade åter efter en blogg jag läste...hm, som vanligt hittar jag den inte, tycker det är kul att läsa vissa bloggar, denna hade jag lagt under favoriter...men den går inte att hitta=0, sur blir jag..denna person har varit in hos mig, det tackar jag för, men hur f-n ska jag kunna läsa hennes nu då? Kanske går det en annan dag, hoppas det iaf.
Sen saknar jag vissa själv, har jag blivit tråkig? Hoppas inte det, eller vad vet jag(hehe), inte alltid man har någe kul o berätta precis...typ då jag ska sova kan jag ligga och tänka på något, vad som helst, och jag vet att jag tänk: det kan jag ju skriva om någon dag...sen kommer jag inte ihåg vad det var i vilket fall=/.

Maten jag gjorde idag var inte speciellt god....nästa gång blir det till att utesluta vissa ingredienser, som tex. selleri!(hua) den var inte god, jag har aldrig varit så speciellt förtjust i selleri, men när den nu var med som ingrediens kom den med, never again!!

Sen har jag haft en lång diskussion med dottern R:), hon är skapligt irriterad på en sk. kompis/klasskompis, orkar inte med henne alls, hon härmas hela tiden och är falsk som vatten. Vilka samtal vi har runt denna tjej här hemma!
Men snart, nästa temin, slipper hon henne, då byter dom skola:). Men det finns ju tyvärr fler sånna här tjejer, och jag hoppas verkligen vi slipper dessa disskutioner och en till sån här tjej!

 Mie

????

Känner att jag nog kommer ramla i säng aningen tidigt idag...gud: så trött jag är, vad lär man sig av detta? Jo jo ska tänka på det till nästa lov=).
Sonen kom hem nöjd och glad=), han hade ritat en teckning som föreställde julen, han "orkade" inte riktigt rita alla), men det var pappa i en fåtölj:), och prydligt och snyggt S o B`s hörnsoffa, i den satt, jag, B och K och på den ena sidan låg storebror D:). Jag blev fulligarv där, eftersom D sov (vilade) en del under julen, och det glömmer inte sonen:). Sen påpekade han att han inte ritat sig själv på bilden...han var ju tomten(hihi).

Inväntar nu nästa barn från skolan, dottern kom.....nu(haha)! Får se om hon också är nöjd med sin dag:/.

Åh snart var det åter dax för middag:), idag blir det skaldjursgratäng:).

Kram Mie

Och så var skolstarten igång...

Idag var det segt, riktigt segt, att komma upp...fy varför vände jag på dygnet under lovet=/, vi var liksom vakna till natta, och sov länge nästan hela lovet=/, och när klockan ringde kvart över sex i morse, var jag inte pigg, fast jag kröp till kojs redan tio igårkväll! Faktiskt brukar jag inte vända dygnet som jag gjorde detta lov, så lite får jag ju allt skylla mig själv, barnen kom upp lite lättare, ja sonen iaf, dottern R muttrade och stampade omkring och gormade mest över varför man måste gå i skolan, den gillar hon inte alls, och hon som vill bli veterinär, så jag matar i henne varje dag om hur viktigt det är med skolan och att man måste fortsätta kämpa fast det är tungt=), samtidigt som jag kan känna medlidande med henne pga att jag själv avskydde skolan, men jag vill att mina barn ska få ett bra arbete, jag vill att dom ska ha ett bra liv i framtiden, därför måste man ju som förälder tjata och prata om hur viktigt det faktiskt är att man pluggar så gott man kan osv. Man behöver inte vara bäst!
Min son S som istället älskar skolan är det inga problem med alls, han önskar istället att dom slapp att ha lov=), vill t.om ha läxor under lovet=), det vill däremot inte hans mamma, nej är det lov vill jag inte se några läxor!
Nu är jag då åter alen här hemma, tystnaden vänjer jag mig vid så småningom, bara katten och jag, ja och kaninerna då såklart!
Jag var och städade fritids nu på morgonen med=/, men där var det tyst!!! Jag gick t.om ner till källaren där för att tvätta mina svabbisar=). Tog dock lite tid med städningen idag, jag var så trött och så har jag ont i ryggen idag.
Men ny dag, nya tag, så nu ska jag återgå till att göra nytta här hemma, behövs efter lovet=).
Ha en underbar Tisdag!
Kram Mie

Spöken? Sant el falskt?

På ett av mina små ställen jag städar på...alltså en av mina arbetsställen, där är det skumt huuuu!
Under flera år har jag hört saker, inte kul, jag är inte speciellt rädd av mig, men den där känslan man får..not nice!
Ett tag var det rätt lugnt på mitt lilla fritids....stackars barn tänkte jag förut, men faktum är ju att dom rent av faktiskt och säkerligen inte märkt något, rent av är dom inte mottagliga!
Iallafall går jag inte dit frivilligt kvällstid, den där obehagliga känslan, känns som någon tittar på mig hela tiden, det sveper iskalla vindpustar förbi, jag hör steg på övervåningen...huuu!
En gång "sommartid" då jag skulle storstäda innan semestern, gick jag upp på övervåningen för att fixa, då stod alla köksskåp öppna=0?! Tänkte väl inget mer på det, stängde igen dom och fortsatte med mitt=).
Dagen därpå när jag kom dit igen...var skåpen öppna på vid gavel igen=0!!! Kul! Dagen efter det frågade jag en av fritidspersonalen om dom höll på och städade i skåpen och om det skulle stå öppet...Bara det att fritidsfröken tittade undrande och sa: Vadå? Hon hade inte börjat med någon städning där och var säker på att ingen annan heller börjat! Aaha!! Hon sa att det kanske kunde vara ungdomsgården som höll på med någon städning, men till la att det trodde hon ju iof inte=/. Röööligt!!!
En period var det så tyst det bara kunde bli i den lokalen, så jag tänkte inte något mer på saken...
Men nu en längre tid är det så dax igen...steg, och steg. Ibland går det i trappan=0, ibland hör jag stolar som dras!
En dag rätt nyligen var jag säker på att skolbarnen lånade övervåningen...tyckte bara att dom kunde info mig först, så jag kunde börjat städa där innan dom kom. När jag var färdig nere gick jag då upp, bara att det fanns inte en kotte där=/. Konstigt, dom gick väl då jag dammsög mattan nere då...eller?
När dottern kom hem från skolan frågade jag henne vad dom gjort uppepå fritids...hon tittade på mig och sa: Vad? Vi har inte varit på fritids!
Ja sånna konstigheter va?!
Iallafall förr i världen bodde det en lärarinna i byggnaden, på den tiden var det en lärarbostad!  Hon tog sitt liv i garaget, kanske är det hon som går och pular i "sitt" hem...eller så är det jag som blivit lite knasig?!

                                                                
Kram Mie

Mat i all hast!

Fick med posten idag en till räkning=0, bara se glad ut och betala...eller hur, snart sinar det på kontot, alldeles för tidigt i månaden, så just nu sitter jag och hoppas att dagarna ska gå jättefort, så nästa lön(den lilla jag har) ska komma=). Usch gillar inte läget alls just nu. Men har ju alltid överlevt förr så....
Håller just på och fixar till middagen, fattar inte varför jag jämt gör den så sent, jag har haft hela dagen på mig att göra den, iaf har jag haft hela dagen på mig att kolla vad vi ska äta! Men har jag gjort det? Icke! Så eftersom maken och barnen har sin bad dag idag så blir det pasta i all hast med bacon och lite annat=). Dom ska iväg redan runt femsnåret=0. Och lilla jag ska iväg till dagis!
Sen blir det till att kolla läget med sonens skolväska och lite annat inför morgondagen, som jag naturligtvis inte heller fixat! Sista minuten mamman, japp det är jag det!

                                                                            

Tjingeling  Mie

Lista som dotter S

Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Deppig
Favoritgodis: Nogadour(hur det nu stavas)
Är det nåt du absolut inte äter: Sushi(stavas det så?)
Kläder just nu: Bruna mjukisbrallor=), svart tunika
Musik just nu: Alltid Uggla såklart=)
Vad sa du senast: S o R kan ni sluta nu!!(dom bråkade)
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: vet inte
Sommarplaner: Inga speciella, skulle iof vara skönt o komma hemmifrån ett par dagar=)
Fisk eller badkruka: Lite mer av en badkruka nu för tiden, är ju så kallt i vattnet.
Saft eller alkohol: Saft=)tråkig, jag vet!
Längd och vikt: ca 1,63 o vikt ?? ingen aning faktiskt o vill inte veta=)
Hur många kuddar sover du med: 2 st
Favoritväder: Våren, sol o lagom varmt
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: överlevnadsbok, första hjälpenväska o kniv
Spelar du nåt instrument: Nej
Morgon- eller nattmänniska: Mest nattmänniska men jag kan oxå hålla igång en tidig morgon=)
Sparare eller slösare: mitt emellan
Vem är viktigast för dig: Inte vem utan vilka. Familjen, vännerna, maken och djuren.
Bästa film: Oj, oj... Många
Tror på liv på andra planeter: Ja varför inte...
Kommer du ihåg din första kärlek: Vem gör inte?
Älskar du henne/honom fortfarande: Nej, verkligen inte, jag är ju gift=)
Har du några homosexuella vänner: Nja makens arbetskompis isåfall.
Tror du på mirakel: Javisst...
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja varför skulle inte det gå?
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Jaaoo...
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej varför det?!
Hur många barn vill du ha när du blir stor: He he..jag är redan stor...har 4 barn!
Bio eller promenad: Promenad
Är du kittlig: Nuep
Snarkar du? Nej
Stjärntecken? Fisk
Rädd för insekter? Rädd..nja om dom är närgångna då, typ getingar i ögonkontakt hua!
Äckligaste insekten: Långbenta spindlar(blä)
Största svaghet: Choklad, kan inte låta bli=)
Det här är jag bra på: Lyssna och prata med mina vänner
Bästa bok? Grafh
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Som hon i Hereos som kan läka sig själv. (Odödlighet)
Vad vill du jobba som? Inte vad jag blev till iaf=), polistekniker hade varit nice=)
Chips, morötter eller godis? Godis
Pizza eller hamburgare? Pizza.
Skriver du dagbok? Bloggar
Har du nån flickvän/pojkvän? Yes, är gift!
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Nuep..tror inte det=)
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete.
Gungar du på stolen? Nej
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Never, höjdrädd jag ju!
Vilken hand håller du gaffeln i? Om jag bara äter med gaffel så höger.
Hur är din drömtjej/kille? Vet ej....
Hur många syskon har du? 1 syster=) och 1 "bror"(vi har dessvärre tagit farväl av varann=0
Vad är du mest rädd för? Att det ska hända mina barn något
Är du rädd för blod? Nej
Saltar du på maten? Inte mycket, finns bättre krydda
Gillar du att sjunga? Jaoo..men sångröst har jag inte
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Ja konsumtion 2 årig då, den finns inte längre, varför? Ingen aning=/.
Anser du att du är stark? Är väl alla på sitt vis
Brukar du sola? Inte mycket...
Vad gör du om du får hicka? Håller andan och sväljer tills det tar stopp
Kaffe, te eller inget? Te
Har du en besatthet? Besatthet...Uggla besatt möjligen=)

Trött och sliten....

Tog mig upp till slut=/, fattar inte varför jag är sååå trött?! Idag skulle sonen S och jag åkt iväg till tandläkaren=)..bara att sköterskan ringde kl 8 nu på morgonen och berättade att tandläkaren var sjuk=(.
Så nu fick vi stanna hemma=). Först när telefonen ringde, orkade jag inte svara...sonen svarade tillslut, en besviken son vill jag lova..han älskar att gå till tandläkaren=). Så nu får han vänta till februari=/.
Jag är rätt glad dock att jag slapp fara iväg till N-je nu på morgonen, hela dagen försvinner ju, har lite annat att ta itu med innan skolstart=).

Blev strålande lycklig att se att den lilla snö som föll....ÄR BORTA=), sorry ni som blev glada över den(hihi), nu ser jag positivt på vissa saker igen=). Snart kanske våren iaf är här!! 


                                                           
    Kram Mie

Arg som ett bi...har iaf bakat bullar!

Idag bakade jag bullar=), tänkte inte göra det, hade ingen lust, men sen var det en liten röst som väste: jojo du lilla Mie, se så, baka nu sååå jobbigt är det inte!!! Så vi drog ner till vår lilla affär och inskaffade mer margarin och lite annat smått som saknades till middagen oxå=).
Så nu har jag bakat(inte så mycket) men lite Rimbobullar...mums! Och dottern R bakade kladdkaka!

Sen för ett tag sen pratade jag via den här datorn med L som är i Thailand=), dessvärre var humöret inte på topp, tänker inte gå in på det här nu, men jag blev arg som ett bi!! L har semester: LÅT HENNE VARA! Hör ni det? ni som j-las från denna sidan av jordklotet, är man på en sån resa ska man ha kul o vara glad....så låt bli!! Basta!!!
Tänker på dig L, hoppas att allt löser sig=), vill inte se dig sårad ännu en gång=). Du är för fin för det=).
Neup...aja baja på er! Så Thailand: Ta hand om L där nu! Se till att hon har superkul hela tiden!!!!

Middagen idag bestod av köttfärsgratäng, gott!

                                                                                                        Mie

Nedräkning och snö och sånt!

Roligt att L tar sig tiden att skriva på sin blogg=), like that! Igår skulle jag fixa en sån där nedräkningsklocka=/, bara att jag inte då är så haj på hur man gör!!! Det blev iaf att det står uppe till höger hur många dagar det är kvar till L kommer hem=), klocka var inte lika lätt...någon som kan detta kanske, och gärna med en lätt förklaring=).
Ja ja, sen var det det där med dagarna då=/, hoppas nu att det blev rätt, L åkte 1 jan, var framme 2 jan Thai tid och dom (tror jag) åker hem den 16 jan, men kommer inte ihåg om det var Thai tid..hm.. så jag skrev 17:e på datumet för när jag skrev 16:e blev det fel, verkade det som iaf! Ja ja får se om mitt räknar rätt eller fel, kanske det blir så att när det står 1 dagar kvar är hon hemma(haha). Jag är iaf glad att jag överhuvudtaget lyckades med detta=), snacka om att hjärnkontoret fick arbeta=).
Idag till min fasa snöar det=(, vill inte!! Hör ni det där uppe? Jag såg verkligen fram mot våren, tänkte till och med att man kunde fixa lite ute redan i februari=), men det satte vädret stopp för minsann!! Man ska tydligen inte tänka så alls, för då dalar snöflingorna ner=/.
Så alla ni som nu älskar vinter och snön...UT med er nu, det är inte från insidan man ska älska den, ut och frys, gör era glädjetjut, åk skidor eller pulka eller något som ni gillar, JAG tänker inte ut och leka, tar bara en kall promenad!!
Ja man är ju iaf tvungen att stå ut, men jag gråter inombords, kanske mina barn hittar ut, tror iaf sonen S har saknat snön, så för barnen skull är det väl bra=).
Sen hade jag tänkt att jag idag skulle baka bullar...det var någon E som frestades med sina fotade bullar på sin blogg=), men har jag gjort det? Icke..jag orkar inte, men skulle hemskt gärna vilja ha nybakade bullar till fika idag=).
Kanske det blir av...vem vet!                     

Mie


Vardagsrummet fixat och klart=)

Har idag hållt på och städat och fixat, mest för att få iordning i vardagsrummet...det blev idag sonen D och maken bar upp gamla möblerna till lillstugan, var alldeles för mörkt igår, men nu är dom iallafall borta, så det blev lite mer rörelsefrihet här nu=).
Allt är på plats och vi njuter i fulla drag i nya soffan=). Grejen som ramlade av, fixade maken...dock kunde inte möbelaffären göra något, annat än att kontakta tillverkaren, kan ju hoppas dom sätter fast dessa små manicker lite bättre till nästa kund iallafall.(jag kan ju iof tycka att dom kunde bjussat på något), Men....
Julen är nu hos oss borta, inte ljusstakarna då..men dom lyser fortfarande upp mörkret...fick ju en jäkla fart att städa bort allt då soffan kom=).
Straxt dax för middagen, som i dag blir strimlad wokad file och wokgrönsaker med sötsur sås=), gottigott!
L hade skrivit igen, den tackar jag för, är så kul att hon skriver ifrån Thailand, svårt att förstå är det ju allt, att hon går där och blir brunare och brunare och snorklar och badar, medan vi är bleka och fryser och fryser, skönt iallafall att det inte blev snö=), det var bara lite pulver som kom=), men med pulvret kom ju kylan, Burr, nu går jag inte ut frivilligt längre=/. Knappt att jag vill bära ut soporna=0.

Ingen fredagsdrink bjöd Uggla på heller=(, det lilla kunde han väl gjort=/?, men snart är han tillbaks, snart...tanken slog mig dock igår, att tänk om han nu slutar blogga, tycker kanske att det räcker nu, orkar inte längre=0. Hoppas jag har fel, men någonting säger mig att det snart är slut! Hua vilka abstinens!

Ha en bra lördagskväll!  Från Mie

Bara 3....

Om du bara fick välja 3 hela tiden....

3 prylar du tar med dig om du åker bort:

* Hårborste
* Hårspray
* 1 par trosor=)

3 kändisfavoriter:

* Magnus Uggla
* Mikael Persbrandt
* Sam Elliot

3 djur:

* Kanin
* Katt
* Marsvin

3 personer du tar med till en öde ö (ej familjen):

* Lina=)
* Åza
* Aida

3 Kändisar du tar med till en öde ö:

* Magnus Uggla
* Mikael Persbrandt
* Babben

3 saker du tar med till en öde ö:

* överlevnadsbok
* Första hjälpen låda
* Kniv

3 favoritsaker/möbler hemma

* Soffan (självklart den är ju ny)
* Tv- bänken/hyllan
* Uggla tavlan=)

3 favoritplagg just nu:

* Svarta tunikan
* Tunikan jag fick i julklapp=)
* Reafyndströjan=)

3 viktiga händelser 2007:

* Kursen i sthlm(fre-sönd, intensiv men lärorik om barn)
* Fotot med Uggla(hihi)
* S körkort(jag blev så glad)

3 jobbiga händelser 2007:

* Molly dog=(
* D o L´s seperation( den gjorde ont i hjärtat)
* När jag insåg att man inte kan få ett jobb pga sjukdom!

3 lyckonummer:

*' 7
* 2
* 4

3 önskningar jag skulle vilja genomfördes:

* Mer pengar=)
* Ett halvtidsjobb
* Renoverat sovrum

3 nära vänner:

* Åza
* Catzery
* Aida                                                                         
Mie
                                                                           
  

Bör inte säga det..men måste!

Soffjävel!!! Vi skulle ta och bygga ihop soffan=), enkelt...ja faktiskt var det enkelt! Men själva divanen skulle med ett enkelt snepp sättas ihop med själva soffan=), och vad händer!!! H-vete, S-tan osv...den lilla metall grejen som soffan skulle ner i låssnar, ska den det? Icke! Jag blev galen och svordomarna ramlade ur munnen på mig, en efter en! Suck! Maken tyckte jag skulle ringa möbelaffären, eftersom det inte gick att skruva tillbaks skruvarna, festerna var förstörda efter dom låssnat!!! Nu blir det till att laga en ny soffa, inte någon större lagning, bara några plugg så skruvarna vill sitta fast i dom feliga hålen. MEN vi ska kontakta möbelaffären, så här får det inte gå till. Icke! Jag tänker inte betala förren dom fått info om det lilla felet, som ju faktiskt tillverkaren gjort för klent! Tror inte heller att det blir problem, dom brukar vara jysta! Rätt ska vara rätt eller hur!
I övrigt ÄLSKAR jag redan soffan...den passade perfekt i vardagsrummet, till skillnad mot den gamla som absolut inte var gjord för rummet. Så ett par skruvjä-lar ska inte få sabba glädjen. Icke!

                                         
   Mie      Inte vår soffa men en divan=)

Väntar på soffan=)

Igår fick jag ett samtal från möbelaffären, som ville meddela att vår soffa kommit, så idag kommer den alltså hem hit=).

Ja så precis som jag satt mig här kom den också, så just nu är vardagsrummet fullt, av den nya soffan samt den gamla....aaaaaaaaaaaaaaah nu kan vi sitta överallt=).
Nej när maken kommer hem ska den gamla upp till stugan, vi har inte bestämt hur vi ska göra med den gamla, ska vi spara den till sonen? eller ska vi sälja den för en mindre penning, den är trots sina 13-14 år fräsch, vi har vårdat den...jajamen! Ja vi får se hur det blir med den saken.
Den nya såg härlig ut, jag hade liksom glömt hur den skulle se ut, men jag myser!
Så sen ska vi även införskaffa ett barbord och två stolar till det, som vi ska ha bakom soffan och sitta och se ut=). Tror det blir nice! Och lite fler gröna växter inte att glömma=).
Nej nu ska jag gå och klämma lite på nytillskottet(hihi), och hoppas vi kommer älska den lika mycket som vi gjort med den gamla=).
Tjing från Mie!

L har hört av sig!!!!!!

Åh vad glad jag blev när L hade skrivit på min blogg och även på sin egen, igår hade jag inte mycket tid med datorn, så när dottern min S ringde här nu, så talade hon om att L skrivit...jag fick bråttom till datorn kan jag lova.
Åh vad mycket man kan sakna en person...helt åt skogen alltså! Men nu vet jag iallafall att hon har det bra och att hon är brun(hihi), jag kommer vara den vita chokladbiten då jag träffar henne=).
Klappat en elefant hade hon gjort med=), tydligen inget trevligt...men gjort är gjort=). Elefanter är ju bra å andra sidan, om det är något på gång, ska man ju gå efter dom, med tanke på vad som hände där förut=(. Tänk på det!
Jag vill fortfarande åka iväg jag med...men har fortfarande inte kommit på var jag ska få så mycket pengar ifrån, dessa förslag finns, men lockar inte: råna en bank=0, gå på gatan=0, sälja knark=0, nej skämt åsido...svartjobb möjligen, fast det är ju inte heller lagligt. Någongång kanske jag får möjlighet att resa...man vet aldrig. Men L kommer ju tillbaks och det är det enda jag vill=). Saknar dig sååååå!!

Kram Mie

Biodagen!

Idag bar det av till N.je och bio, för att se filmen Guldkompassen.....vi gick så gott som sista minuten till bussen för att slippa frysa, burr, oväder idag, det var lite snö som yrde och en bitande iskall vind, inte skönt!
Men det konstiga är att bussarna jämt är försenade när det är skitväder, så vi stod där och väntade och väntade....var f-n är bussen, muttrade jag irriterat....så småningom kom den körandes, det var en trafikolycka på vägen och avspärrningen gjorde hela 20 minuters försening!  Åh hur kul var det att höra det, när man själv skulle åka iväg? Färden gick bra iallafall och vädret var inte detsamma i N-je, så vi gick runt och kollade lite, jag och sonen på vårt håll och tjejerna R o Ev på sitt. Sen tyckte jag det var dax att gå till bion, lika bra att köpa biljetter så dom inte tog slut=/.
Då jag skulle betala fungerade inte mitt kort!!! What!? När tjejen i kassan testat det 3 gånger bad hon mig att gå och hämta ut pengar istället=/, så vi gick över till bankomaten, då jag kollade på kortet....oh! 12.07!!!! F-n shit! Kortet har gått ut=0. S och jag lomade iväg till banken och skulle hämta pengar där istället(suck). Talade i vänlig ton om för tjejen där att jag hade mitt nya kort hemma, jag fått det precis innan jul och dessvärre glömt bort och bla bla....
Det löser vi sa hon lika vänligt tillbaks=), har du legg???? Jaaaha det också!!! Hm lite gammalt kanske, men det syns att det är jag, smålog jag till henne... Hon såg nu en aning tveksam ut...Jag har inget nytt tyvärr, fortsatte jag=).
Nej, det var ju lite gammalt ja....men jag vill ju inte vara elak...så...Hur mycket vill du ta ut?? Bara det räcker till bion så är jag nöjd, fortsatte jag=), 300???. Det är ok, sa hon...Yes, tänkte jag...jag tackade så hemskt mycket, hon klippte mitt kort, min son hade stora ögon just den stunden=).
Så väl ute från banken, knatade vi åter till bion, löste ut biljetterna och gick iväg till Brio, min son ville kika där en stund...Det enda som var bra med allt, var att nu kunde inte sonen tjata...och faktiskt, han sa inte ett pip om att han skulle vilja ha något.
Filmen var iallafall sevärd, på en skala hamnar den på 7, och det jag inte visste var att Sam Elliot var med i den=), en till av mina idoler. Sonen hann inte riktigt med att läsa men verkade tycka det var bra ändå.
Det jobbiga var väl då att S blev kissnödig just som filmen skulle till att börja...typiskt! Rätt så osynligt tassade han ut, kom snabbt tillbaks. Kunde vi få fortsätta titta nu? Helt plötsligt sätter han i halsen och börjar hosta som en galning!!! Viskar till honom att han kanske bör gå ut och snyta sig lite och fortsätta hosta av sig utanför....han nyser till "högt" så det dånar inne i biografen=)(han nyser jämt då han satt i halsen). Tyst som en mus smiter han ut igen...tassar tillbaks och sätter sig, puh! Lugnt och fridfullt tittar vi åter på filmen....DÅ plötsligt "fiser" någon rätt högt, tjejerna brevid mig börjar till att både fnittra och göra illa grimaser, jag kläcker halvhögt ur mig: TREVLIG!!!
När filmen hållt på dryga timmen vill min son ha mer godis, nej säger jag, han ger sig inte och smiter iväg och köper sig lite till, Suck! Väl tillbaks viskar jag att han ska sitta still och inget mer springande, han lovar att sitta still=/, ungefär en 20 minuter kvar av filmen blir han åter kissnödig!!! Nu kan jag lova att han hade en mamma som började bli smått ilsken....han tassar åter ut och är lika snabbt tillbaks. Jag gav han bara en blick...som ungefär löd: NOG!
Ja det var våran biodag det...men barnen var glada och tyckte om filmen iallafall. Och tur var att vi inte hade några på högra sidan om oss, så sonen kunde smita "osynligt" ut.
Maken mötte upp oss utanför och vi åkte hem......

                                                                                          Mie

Biodax!

Imorgon ska jag och barnen gå på bio, vi tänkte se filmen Guldkompassen, den såg ut som en film som kan passa oss. Från början var det tänkt att vi skulle gå tillsammans med Å och hennes dotter E, men det blev inte så nu. Det enda jag tycker verkar jobbigt med morgondagen är, att vi är i N-je redan halv 2! och filmen börjar halv 4 först=0, hur ska det gå med sonen!! Tjat? Och blir det tjat vet jag en mamma som ballar ur och så blir det ingen film=/, och nu vill jag ju såklart se filmen, så jag hoppas innerligt att jag slipper komma ihop mig med min envisa son.
Nu ska jag krypa upp i fåtöljen(om ingen stulit den redan), och glo ett tag på tv:n. Och tänka lite på L(gör inget annat), tror hon sover nu(nattinatt).
                                                                  

Kram och godnatt Mie

Nyår och trevligt sällskap=)

Tänk att man överlevde nyår denna gång också=). Denna gången var ju äntligen Å ledig och vi kunde "fira" den tillsammans=). Inget blir ju riktigt som man planerar, men nyår blev det med många här hemma=).
Vi fick alla våra barn stora som små hemma hos oss denna nyår(hihi), och så familjen Olsson=). Finns det hjärterum så finns det stjärterum=). Vi blev alltså 10 personer här mot från början då vi trodde vi skulle vara 7 och kanske 8=), men bara trevligt!
Vi började kvällen med förätt som Å fixat och även en till som dotter S fixat, inte alla som får 2 förätter(hihi), det var avocadohalvor med rom och purjo "gegga" fyllning och Å hade tagit med....vad heter dom nu igen då??? Såna där små skal som man fyller(ni fattar) och dom var fyllda med krabbsticks mm...mumsigt gott!! Ahhhh...
Sen blev det mat då som maken tyckte vi skulle unna oss för en gång skull, det blev: oxfile`med hasselbackspotatis o sallad. Sen för den som ville ha fanns även vinsås och gorgonsola=). Gott!  Dricka för kvällen fanns det en faslig massa sorter av som tex cider, vin,öl och drinkar..men jag drack bara pyttelite....mm..cola är gott och ingen huvudvärk dagen efter=).
Lite senare blev det fika: Daimtårta och Snickerstårta och kaffe också gott.

Efter det flyttade vi in i vardagsrummet och bänkade oss i soffa och fåtöljer, blev lite tight, men vi överlevde ju...
Framåt småtimmarna blev det chips och morots o gurkstavar med 3 olika dipper...mums!
Och så kom nyårsslaget!!!! ( Konstigt..denna gång oxå ) Med mig och Å kvar inne(hihi), slapp stå ute o frysa! Tur Å inte ville gå ut, jag ville inte heller...makarna och alla barn sprang ut i nattens mörker och kollade på D mfl som avfyrade flertalet fyrverkerier=/. Hua..dont like that...
Vi satt och småpratade och käkade kex och ostar som nu kommit fram....kom iallafall i säng runt halv 3...och som vanligt vaknade denna galning hm runt 9!!!
Fick en trevlig nyår tillsammans med allihop och nu kan man lägga både julen och nyåret bakom sig...tar lång tid tills det är dax igen...
Så nu till helgen ska jag städa bort julen....och plocka in våren(haha).
Ha en fortsatt trevlig onsdag!                                    
Och L...jag tänker på dig HELA dagarna=) Puss!       

Mie

Undrar om L är framme nu=)

Är du framme nu L? Misstänker det iaf! Hittar ju inga billiga resor, så vi, den lilla tokiga extrafamiljen du har, får stanna hemma...vi vaktar byn istället(hihi), det blir väl bra! Men åh...visste inte jag skulle sakna dig såhär mycket.....gråter "nästan". Ja det är ju jag i ett nötskal...tramsiga jag!
Nu ska jag snart sova...försöka iaf, tror inte jag kan men....och medan jag sover har du checkat in på hotell och allt det där man måste göra när man kommer fram. Och eftersom dom ju även ligger ett ex antal timmar före oss, så serveras det nog även frukost till dig och din familj snart, hur rolig lät inte den va, du frukost och jag måste sova=/.
Jag är nog lite ledsen.....du är ju såååååå långt borta mot vad du brukar....vi som både skrattar och gråter ihop=).S har åkt hem till Sthlm, så jag har ju ingen av mina tjejer här....jo R har jag såklart...och Å=).
Jag får pallra mig iväg till Åhlens och sniffa på din parfym medan du är i värmen........ha det bra! 

                                                                   
  Godnatt alla/ Mie 

Sitter bara här och trycker och trycker....

Fastnade vid datorn en låååång stund, mina tankar bär iväg hela tiden till L, tänker på henne...hon sitter där i flyget..åhhh jag saknar henne!!! Snart, mycket snart är hon framme....cirkus kl 23.00!! eller var det 00.00?
Eftersom jag just nu, mest av allt, önskar mig bort, jag vill verkligen inte vara här!! Grått och kallt och trist(ni valde rätt dag L), jag satt iallafall och letade "billiga" resor....Jag menar billiga=/...ehehhee! Var får alla människor pengar ifrån?? Det finns inga billiga resor....åker man med barn, vill man ha bokat med hotell osv, och VAD!! Ska man råna banken då eller??!! Jag skulle aldrig ta lån för att få semester..Icke! Phuket=62.000:- och uppåt till typ 98.000:-=0
Kos=16.000:- och uppåt, no no no...mama mia!
Sen på det ska man ta sprutor a`1300:-/skalle=0 och inte att glömma!! Fickpengar!! Man vill ju inte leva snålt när man väl åker utomlands.
Det blir till att försöka spara, bara att jag inte har råd att spara...har igentligen inte råd att lägga undan något alls...så det blir länge man får vänta med att resa iväg, kanske har jag blivit pensionär när det blir dax=).
Jaaa det är tur att man kan drömma sig bort emellanåt iallafall!!!
Vad är väl Thailand.....när man kan sitta ihopkrupen i soffan med mjukisbrallorna på?!! Uhhäääa snyft=(.

Någon som vet BILLIGARE resor än jag kunde finna? Kanske kan  jag o familjen gå under bagage?=/. Asg!


Kram Mie                             www.scandinavianlaguna.com - drömboende i Phuket

Bra och dåliga saker.....

Saker som varit bra resp. dåliga 2007:

Bra:                                                                                                                          
*Jag har varit frisk=)(borträknat fibron)                                                               
*Jag har mitt "lilla"jobb kvar                                                                                    
* Min tennisarm är 98% bättre                                                                            
* Åskade bara 2 gånger(puh)                                                                            
* Ingen snö=)                                                                                                          
* Njöt av våren o sommaren till fullo                                                                  
* Vi fick en ny familjemedlem(Kira)                                                                      
* R`s rum renoverades                                                                                          
* Jag fick en till syster(hihi=Å)                                                                              
* Vi beställde äntligen en ny soffa(kommer snart)                                             
* Jag fick gå en kurs jag ville                                                                                  
* Min dotter S fick körkort=) på 3 mån!                                                             
* S o B hittade sig en bostad                                                                                
* Ugglas konsert=)                                                                                                 
* Ugglas blogg=) (beroendeframkallande                                                            
* Vi rensade våran risiga rabatt till botten!!                                                          
* Fotot jag fick på mig och Uggla=)
* Jag startade en egen blogg
* S`s blogg
* Linas blogg
* Evas blogg(får mig alltid ett gott skratt)
* Jag började läsa om positiv energi=)
* Aida och jag är fortfarande bra vänner(gillar dig skarpt)
* Min tjejgrupp
* Loppisen(vi fick en liten hacka där)
* Det blev bättre i skolan för R
* Många läsare på bloggen=)
* Att Å och C alltid finns när jag behöver dom=)
* C o B kom över hit(ses alldeles för sällan raring)
* Taket på uteplatsen nästan klart
* Jag fick till slut all fakta om skitet vissa sprider,(tack syster)men tack vare det bröt jag upp allt.(hjärntvättad?)


Dåliga:


* Molly dog(vårat kära marsvin)
* Jag hittade inget arbete
* Min panikångest samt depression(något bättre nu)
* 2 sk vänner visade sig inte vara det(shame on them)
* Ingen riktig semester(pengabrist)
* Träffade aldrig Linda(ska göra det detta år, skäms verkligen) Love you!
* Ingen renovering av toan(pengabrist=(
* D o L`seperation( älskar er båda av hela mitt hjärta)
* För mycket sorg detta år=(, ni som känner mig vet varför)
* Vi åkte inte till C o B (ska det)
* Skrivandet gick för trögt
* En bror som trodde sig veta något om något eller mycket om inget, gjorde att jag bröt alla band!( bra kanske)


Finns säkerligen mer saker, men för stunden är detta vad jag tycker.
Det nya året ska förändras....absolut till det bättre=).
Har ett enda nyårslöfte(med för många spricker det bara), jag ska fortsätta ut och gå!

Kram allihop från Mie

Lina...jag tänker på dig nu med!!!!=)

Bloggar på semester!!

Fick för ca 40 min sen, ett sms...AV LINA♥....åhhhhh jag saknar henne redan, nu är hon äntligen på väg, på väg till deras efterlängtade resa♥...jag vill också!!!!! Thailand nästa för deras familj! Ca 13.00 flyger dom iväg!!!! Tack tack tack hjärtat att du kom hit ännu en gång innan resan(igår), vi ses om 17 dagar(om du inte är för trött då).
Har gett L uppdrag om hon krockar med Magnus nere på stranden eller så=)))))). TA HIT HONOM!!!!=): Det börjar bli läskigt tomt...ingen Uggla blogg!!! Ingen Lina blogg!!!! Hur ska detta sluta??? Men semester måste man ju få ha. Inbillade mig själv ett tag att det skulle vara skönt, då Magnus stack till Thailand, jamenar att slippa kolla hans blogg HELA tiden! Men nu börjar jag bli galen! En konstig klåda i fingertopparna har uppstått,  abstinensen stiger mer och mer, hjärtat slår som f-n, så klick klick....hela tiden checkar jag  Ugglas blogg....nu kanske....nuep ICKE....HALLÅ MAGNUS!!!! Har du det skönt i värmen!? Är drinkarna goda!? Har ni det underbart!?(dum fråga!!!)
Börjar kroppen ändra färg nu!? Inga elefanter som jagar dig!? Ja som sagt, jag håller på att bli galen....snart kommer väl mardrömmarna också! 2 bloggar på semester=(, jag väntar, tro mig! Innerst inne vrålar jag: Kom hem NU!!!! Tänk....vad lämpligt det skulle vara om man just nu skulle vinna en resa till Thailand=), MEN ICKE!! L har sagt hon ska försöka skriva något inlägg från Thailand....tack!, behöver höra att allt är bra, hoppas Uggla kan lägga in ett också....ETT är ju inget större besvär....eller???? (endast 8 kr/timme)
Så alla ni som rest till Thailand(vissa har även kommit hem idag), Ha det underbart, glöm oss inte...(vi som får stanna i vårat gråa vinterland och frysa) Lina!!! Jag kommer tänka på dig varenda dag...idag tänker jag hela tiden på dig, var rädd om dig!

Kram Mie

GOTT NYTT ÅR!!!!!

GOTT NYTT 2008!!!!

RSS 2.0