Vardagsrummet fixat och klart=)

Har idag hållt på och städat och fixat, mest för att få iordning i vardagsrummet...det blev idag sonen D och maken bar upp gamla möblerna till lillstugan, var alldeles för mörkt igår, men nu är dom iallafall borta, så det blev lite mer rörelsefrihet här nu=).
Allt är på plats och vi njuter i fulla drag i nya soffan=). Grejen som ramlade av, fixade maken...dock kunde inte möbelaffären göra något, annat än att kontakta tillverkaren, kan ju hoppas dom sätter fast dessa små manicker lite bättre till nästa kund iallafall.(jag kan ju iof tycka att dom kunde bjussat på något), Men....
Julen är nu hos oss borta, inte ljusstakarna då..men dom lyser fortfarande upp mörkret...fick ju en jäkla fart att städa bort allt då soffan kom=).
Straxt dax för middagen, som i dag blir strimlad wokad file och wokgrönsaker med sötsur sås=), gottigott!
L hade skrivit igen, den tackar jag för, är så kul att hon skriver ifrån Thailand, svårt att förstå är det ju allt, att hon går där och blir brunare och brunare och snorklar och badar, medan vi är bleka och fryser och fryser, skönt iallafall att det inte blev snö=), det var bara lite pulver som kom=), men med pulvret kom ju kylan, Burr, nu går jag inte ut frivilligt längre=/. Knappt att jag vill bära ut soporna=0.

Ingen fredagsdrink bjöd Uggla på heller=(, det lilla kunde han väl gjort=/?, men snart är han tillbaks, snart...tanken slog mig dock igår, att tänk om han nu slutar blogga, tycker kanske att det räcker nu, orkar inte längre=0. Hoppas jag har fel, men någonting säger mig att det snart är slut! Hua vilka abstinens!

Ha en bra lördagskväll!  Från Mie

Kommentarer
Postat av: Sandra

Här är det massa snö=/

2008-01-05 @ 19:44:19
URL: http://Sandrajjj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0