Tok galen i rosa!

Dottern min(R) är helt galet kär i rosa!! Allt hon ser som är rosa, vill hon hemskt gärna ha!
I somras målade vi om och byggde ut hennes pyttelilla då, blå rum, helt i rosa, detaljerna valde vi dock inte helt i rosa, fast dottern protesterade lite granna där.
Rummet är i 2 nyanser av rosa, en ljus och en något lite mörkare, kuddar, mattor och möbler går i svart och en detalj är i guld. Rummet är totalförändrat efter renoveringen, tänk vad lite färg kan göra, ja och lite detaljer.
Så att köpa julklappar till henne är inte speciellt svårt, bara rosa=)
Hon sparade till egen mobil för drygt ett år sen, en rosa! Vi la till en mindre summa på den efterlängtade rosa telefonen.
Och nu har hon sålt jultidningar för en skaplig summa och fick då en digital kamera, naturligtvis var ju även den rosa!=) Hon hade nog önskat att dom ihop tjänade pengarna varit rosa också=)
Det mesta på hennes önskelista går i rosa!
Då vi nyligen skulle beställa oss en soffa(en mycket efterlängtad) tyckte hon vi kunde ta en rosa, men se där gick gränsen!!

När vi i somras skaffade den rara katten, som turligt nog var en hon! Ja då gick allt också i rosa: rosa kattlåda, rosa filt, rosa matskålar, rosa halsband, rosa leksaker mm. Jag påpekade att katten antagligen inte skulle bry sig speciellt mycket om valet av färg...men det kan man ju i och för sig aldrig veta=/

Det ända vi valde till katten som inte var i rosa var klätterställningen, den är grå!(rosa var slut) Men klösbrädan som hon mycket flitigt använder är rosa=)

Underligt att katten inte fick ett namn som Rosa eller Pink.....Nej... hon passar att heta det hon heter: Kira våran lilla misse!   


                                                                       Kram Mie!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Haha, hon är knasig hon=D

2007-12-10 @ 17:26:51
URL: http://Sandrajjj.blogg.se
Postat av: Lina

Haha, jaa R är lite tokig hon :P
Men de är väl som mig och snorgrön antar jag ;)

2007-12-10 @ 17:43:19
URL: http://liiinajohansson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0